Byg og Bo udstillingshus af 2 plan huset, I år viser vi en arkitekttegnet funkisvilla, specielt tilpasset byggegrunden og opført i lavenergiklasse BR2020.

Fremragende kvalitet og service gennem 42 år

Man ankommer til huset via den store åbne glas entré, fra gangen er der adgang badeværelse, depotrum, teknikrum og til 3 dejlige børneværelser med brede vinduespartier. I dagligdagen vil adgang dog ofte ske gennem bryggerset via den isolerede dobbelte garage, - her er der plads til leg, hobby og opbevaring.

I det store køkken/alrum med højt til loftet og ekstra høje vinduer mod sydvest strømmer lyset ind. Fra køkken/alrummet er der 2 døre ud til terrassen med indbygget solafskærmning i hele rummets længde. Alle vinduer mod sydvest er desuden monteret med solglas.

Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stuen via en niveauforskydning på 20 cm. Gennem stuen når man soveværelset hvorfra der er udgang til haven og til det dejlige badeværelse.

Overalt i huset er der anvendt gode materialer i den høje kvalitet og standard, der kendetegner et hus fra 2-PLAN HUSET. Udvendig er der lagt vægt på et moderne og tidløst design, hvor skarpe kanter og rene linjer er kombineret med et moderne vedligeholdelsesfrit materialevalg som træ-alu vinduer med 3-lags glas, eternit beklædninger og sålbænke i skifer.

Udover den viste løsning, er der selvfølgelig rig mulighed for individuelle tilpasninger. Det viste hus er tegnet med udgangspunkt i de typiske ønsker til rum og rumstørrelser, verdenshjørnerne og selvfølgelig grunden som er belagt med mange restriktioner, så som en skovbyggelinie mod sydvest. Det er på grunde som denne af afgørende betydning at få den rette kompetente rådgivning vedr. planlægning og indretning af byggeriet. 

2 plan huset, Byg og Bo bygherre 2018

I år viser vi en arkitekttegnet funkisvilla, specielt tilpasset byggegrunden og opført i lavenergiklasse BR2020.

Vi er et familieejet byggefirma og har i nu 42 år leveret individuelle arkitekttegnede villaer til kvalitetsbevidste kunder over hele landet. Mest kendte er vi nok for vores helt unikke hustype T-HUSET® som er designregistreret.

Vi opfører huse som funkis, med ensidet tag, saddeltag, valmtag og huse i forskudte plan, 1- og 2 hele plan, - altid tegnet direkte til den enkelte kunde. En meget stor del af vores projekter er ”riv ned og byg nyt”. 

Vi råder over egne håndværkere, egen tegnestue og arkitekt som I undervejs er i direkte dialog med. Herudover samarbejder vi med en fast stab af underleverandører som har været tilknyttet 2-PLAN HUSET A/S i årtier. Dette sikrer vores kunder en unik og individuel bolig af høj kvalitet, og lige så vigtigt, et positivt og trygt byggeforløb.