Byg og Bo udstillingshus af eurodan-huse, Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Dette stilrene længehus opfylder med sin markante arkitektur og gennemtænkte indretning kravene til nutidens funktionelle familiebolig.

Udvendigt fremstår huset flot med facade i gråhvide blødstrøgne mursten, der sammen med store panoramavinduer og ensidig taghældning, giver længehuset et minima­listisk udtryk. Taget er udført som ét stort solcelleanlæg, hvilket er helt specielt og banebrydende. Hele tagfladen er belagt med rammeløse solcellepaneler, hvilket giver den ensartede overflade et roligt og enkelt udtryk. Huset er opført, så det overholder energikravene i det kommende BR2020 reglement. Den fritliggende carport i funkisstil er 52 m² med 15,1 m² isoleret redskabsrum.

DEN PEFEKTE RAMME OM DIN FAMILIE

Her kan du opleve 171 velindrettede kvadratmeter med højt til loftet og god plads til store og små. Husets hjerte er det store køkken/alrum på 29,5 m², som på elegant vis er adskilt fra opholdsstuen med en mur med indbygget gennemgående biopejs. Køkken/alrum er indrettet med lækkert inventar med grebsfrie fronter i egetræ forarbejdet i et råt look og er ligesom bryggers, depot og begge bad belagt med store rustikke grå klinker.

Fra opholdsstuen er der adgang til soveværelse med tilhø­rende walk-in closet og eget lækkert bad. Huset rummer desuden tre store værelser med tilhørende badeværelse. Begge bad har væghængte toiletter med skjulte
cisterner, stilrent inventar og bordplader med formstøbte håndvaske.

Huset har skrålofter med lyddæmpende felter, der sammen med de store gulv-til-loft vinduer tilfører boligen masser af lys og en fantastisk rumfornemmelse.

Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne, ligesom der også er lagt vægt på et højt udstyrsniveau.

Kig forbi og lad dig inspirere. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.

eurodan-huse, Byg og Bo bygherre 2018

Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Næsten 40 års erfaring og 11.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Hos eurodan-huse går kvalitet, godt håndværk og højt udstyrs­niveau hånd i hånd med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og show­rooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog og booke et uforpligtende møde.

Vi glæder os til at høre mere om dine boligdrømme.

Vælg eurodan TOTAL, så finansierer vi køb af byggegrund og drømmehus gennem hele byggeprocessen for 0 kr. Og du betaler først, når du får nøglen.

Det er hus med det hele – uden renter og uden gebyrer.