Byg og Bo udstillingshus af FBA Huse, Kvalitetshuse til tiden, i mere end 40 år.

Fra boligdrøm  til drømmehus

Huset er endnu et eksempel på at FBA huse har speciale i at bygge individuelle huse, som adskiller sig fra de klassiske typehuse. Vi er ikke bange for at tænke utraditionelt og udvikle unikke løsninger, så lige præcis jeres boligdrøm kan blive virkelighed.

Som altid, har vi taget afsæt i grundens beskaffenhed og lavet en individuelt tilpasset planløsning, som tilgodeser både byggefelt, skrående terræn og solorientering. Dette ses ved husets ydre geometri, den hævede stue samt store vinduespartier for sikre gode dagslysforhold.  Vi har valgt at udfordre husets moderne, stringente og kompakte former, med bevidste materialevalg, som eksempelvis en håndstrøget mursten, som man ikke ser i det traditionelle parcelhuskvarter, suppleret med skrå overdækninger. Indvendigt gennemsyres huset af retro-farver på trægulve, inventar og blankt murværk, som er med til at give huset karakter, samt sikre en hyggelig atmosfære.

Boligens indretning er gennemtænkt helt ned i mindste detalje, og  er tidssvarende delt op i en forældre- og en børneafdeling. Køkken/alrummet, med åben forbindelse til stuen, er udformet, så det helt naturligt danner centrum for familiens aktiviteter. I stuen er indbygget en hyggelig alkove, hvor man kan slappe af med en god bog eller når man har behov for en stille stund. Forældreafdelingen har fået ekstra fokus, og vi har valgt at der her skulle forkæles med ekstra kvadratmeter, stort funktionelt walk in og et luksuriøst badeværelse.

I dette udstillingshus, har vi tillige ”leget” med én af tidens helt store trends – belysning!

Huset er naturligvis udført i kvalitetsmaterialer, der giver en harmonisk oplevelse i alle rum, der med stor loftshøjde og lyse gipslofter, giver en behagelig og rummelig fornemmelse. Med dette unikke hus vil vi signalere, at vi også gerne udfører huse, der ikke nødvendigvis er en del af vort stand­ardprogram, og at vi gerne udfører netop jeres ønsker om indretning, stil og materialevalg. Flere plan er naturligvis også en mulighed. Kun fantasien sætter grænser. Vi glæder os til at se jer i vores prøvehus til en konstruktiv dialog om, hvad vi kan gøre for jer, og hvordan vi opfylder jeres boligdrøm.

FBA Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Kvalitetshuse til tiden, i mere end 40 år.

  • Bredskifte Allé 5, 1.tv. • 8210 Aarhus V
  • Tlf. 24 88 24 79
  • Klokkestøbervej 6 • 8800 Viborg
  • Tlf. 86 61 21 66
  • epost@fba-huse.dk
  • www.fba-huse.dk

FBA Huse blev grundlagt af Finn B. Andersen i 1975. FBA Huse har dermed mere end 40 års erfaring med villabyggeri. Foreløbig har flere end 3.700 nybyggere nydt godt af vores ekspertise og fokus på byggeri af høj kvalitet.

FBA Huse tilbyder forskellige serier af familievillaer, der varierer i arkitektur, størrelse og indretning. Alle huse kan naturligvis tilpasses den enkelte families krav og ønsker. Vi bygger også gerne huse udført efter bygherres egne ønsker på helt individuel basis.

Arbejdet udføres af faste samarbejdspartnere og egne erfarne håndværkere, som for hovedpartens vedkommende har mere end 15 års anciennitet i firmaet. Dette er medvirkende til at vi kan levere byggeri af høj kvalitet til den aftalte tid.