Byg og Bo udstillingshus af HusCompagniet, HusCompagniet er Danmarks største og blandt Danmarks ældste leverandører af nye huse

Lad os gøre din husdrøm til virkelighed

HusCompagniet byder igen velkommen i et gennemtænkt og velplaceret klassisk vinkelhus på 196 m². Allerede i entreen oplever man det dejlige lysindfald fra de store syd/vest vendte vinduer. Dette er gennemgående i hele huset, hvor der også er lagt stor vægt på udsigten fra den højt placeret byggegrund.

Et godt og spændende familiehus fra HusCompagniet placeret på en skrående grund, der giver speciel karakter til husets indretning i form af niveauforskel mellem køkken/alrum og stue.

Huset indenfor

Huset er indrettet, så du får mest muligt ud af planløsningen og familien kan være tæt på hinanden, selvom I har gang i forskellige ting.  Stuen og køkken/alrummet har ensidigt skråloft, der giver masser af lys og med stuen, der ligger for­sænket i forhold til resten af huset, skabes der en hyggelig rumfornemmelse.

Køkken og badeværelser er indrettet med den nye Nordic Spirit serie fra HTH – en yderst moderne og samtidig tidløs indretning, der i køkken/alrummet giver en åben familievenlig løsning, hvor børn og voksne kan mødes om madlavning, lektielæsning og hygge.

I forældreafdelingen er der walk-in og badeværelse direkte i forbindelse med soveværelset. Her er masser af lys og ligeledes udgang til en skøn østvendt terrasse.

Børneafdelingen har 3 gode værelser i sammenhæng med badeværelse og ligger centralt i huset. Kontoret der ligger i forbindelse med stuen har en fantastisk udsigt over haven.

Huset er en klassisk parcel i minimalistisk stil, hvor den velfungerende form, lys og rummelighed er i højsædet og med minimal vedligehold, vil huset sikre masser af tid og rum til familien i mange år fremover.

Huset udenfor

Huset er et vinkel hus i den flotte blødstrøgne Prima Lecco mursten fra Randers tegl, der sammen med sorte træ/alu vinduer fra Rationel, skaber en spændende og smuk facade. Huset er uden udhæng og med arkitekttagrende i blank zink.

Haven har et spændende udtryk med flere niveauer og med hele 3 overdækkende terrasser, er der rig mulighed for at nyde udelivet, lave udekøkken og ikke mindst følge solen fra den står op til den går ned.

 

HusCompagniet, Byg og Bo bygherre 2018

HusCompagniet er Danmarks største og blandt Danmarks ældste leverandører af nye huse

HusCompagniet har eksisteret siden 1972 og har opført mere end 13.000 huse over hele landet.

Hvert år bygger vi mere end 1.400 individuelle huse og med en egenkapital på over 1.5 mia. er vi det trygge og fornuftige valg.

I betaler først den dag, I får nøglen til jeres nye hus. Vi kalder det med andre ord – kom trygt i hus.

HusCompagniet bygger huse tilpasset vores kunders hverdag og behov, men også hjem der fungerer i dag, i morgen og i fremtiden.

Udvalget af kvalitetsmaterialer er stort, rådgivningen er i top og mulighederne rigtig mange.
Vi sætter en stor ære i at aflevere vores huse til tiden til et yderst fornuftigt prisniveau.

Vores kunder har valgt at give os 5 stjerner på Trustpilot.