Byg og Bo udstillingshus af HusCompagniet, HusCompagniet er Danmarks største og blandt Danmarks ældste leverandører af nye huse

Lad os gøre din husdrøm til virkelighed

HusCompagniet viser i år 177 m2 forskudt funkishus. Huset er placeret optimalt på grunden med sydvendte terrasser og vinkler der giver gode muligheder for sol og læ hele dagen.

Den dobbelte carport på 43 m2 er delt sådan op at den fungerer som overdækket indgangsparti og carport. Der er separat redskabsrum og cykelparkering som lukker af fra vejen mod haven og dermed danner endnu en ugeneret solkrog.

Med det samme du træder ind i dette forskudte funkishus, fornemmer man lyset og åbenheden i rummene. Med ovenlysvindue i entréen føles det lyst og rart fra første sekund.
Det store køkken/alrum og stuen hænger sammen, blot opdelt af en skillevæg med indbygget biopejs og lektieplads som gør rummene indbydende og levende.

Fra køkken/alrum er der adgang til voksenafdelingen med soveværelse med indbyggede skabe og dertil hørende eget badeværelse.

I den anden ende af huset finder du børneafdelingen med tre gode værelser, badeværelse og en lys gang. Der er desuden et godt stort depotrum og et bryggers med direkte adgang fra carporten.

Af lækre detaljer kan nævnes den store skydedør ud til den store terrasse og den ekstra loftshøjde i stue, entre og køkken/alrum som giver de store rum en ekstra god rumfornemmelse.
Ved terrassen er der et overdækket areal der er oplagt til at have grillen stående eller måske til et udekøkken. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Her får du en moderne og minimalistisk stil med fokus på lys, rummelighed og minimal vedligeholdelse.

Vi har valgt at vise huset med fladt tag, men dette hus ville også være oplagt med ensidig taghældning.

HusCompagniet, Byg og Bo bygherre 2018

HusCompagniet er Danmarks største og blandt Danmarks ældste leverandører af nye huse

HusCompagniet har eksisteret siden 1972 og har opført mere end 12000 huse over hele landet. Hvert år bygger vi mere end 1400 individuelle huse og med en egenkapital på over 1.5 mia. er vi det trygge og fornuftige valg.

Du betaler først den dag du får nøglen til dit nye hus. Vi kalder det med andre ord – kom trygt i hus.

HusCompagniet bygger funktionelt indrettet og individuelle huse med god rådgivning fra vores byggerådgivere, samt medbestemmelse fra kunden. Udvalget af kvalitetsmaterialer er stort, hvilket du også vil få bekræftet ved et besøg i et af vores showrooms.

Vi sætter en stor ære i at aflevere vores huse til tiden og vores prisniveau er yders fornuftigt.

Vores kunder har valgt at give os 5 stjerner på Trustpilot