Byg og Bo udstillingshus af KFS Boligbyg A/S, Square 2018 
– Livet i Fokus.
Unikt. Fleksibelt. Gennemtænkt. Smukt. Kvalitet.

Livet i huset
– huset i livet

Arkitekten forestillede sig hvordan livet i dette Hjem leves. Vores filosofi er nemlig, at vi designer rammerne så de ligger naturligt op til det liv, som du ønsker at leve - og så udfolder livet sig i høj grad som ønsket.

Natur og udsigt

Huset er opført på en stor grund. Arkitekturen er enkel med fladt tag. Vi kalder den kubistiske arkitektur for Square.

Vinduerne er Velfac 200E. Indefra indrammer sorte smalle karme udsigten. Dagslyset er prioriteret! Det øger vores livskvalitet og glasarealer åbner mod den omkringliggende skov. Menneskers trivsel øges, når de lever med naturen. Her trækker vi det grønne ind og VELUX ovenlys sørger for ekstra dagslys.

Planløsningen med plads til alle

Der er central adgang til et væksthus med to ovenlysvinduer, rå mursten og fine gulvtegl fra Randers Tegl. Her er plads til at nyde!

Køkken-alrummet og træterrassen kan huse store sammenkomster. Børneafdelingen har 3 værelser og egen indgang. Der er integrerede skabe og depotet kan rumme både storindkøb, støvsuger og sko, som ikke bruges hver dag.

Hyggelig rummelighed

Mursten er WT108 Bark fra Wienerberger. Der er højt til loftet og ekstra højt i køkken-alrummet, som udvendigt er beklædt med aluminium. Klinkerne fra Buchtal er 60x60 cm og de brede laminatplanker er fra Haro. Loftet er træbeton fra Troldtekt, som skaber god akustik. En rå murstensvæg i stuen sørger for sammenhæng mellem ude og inde, og det lækre egetræskøkken fra Invita bryder og gør hyggeligt.

Personlighed og luksus

Den skæve overdækkede indgang er funktionel. Det runde vindue er helt unikt. Bad 1 er lavet luksuriøst; her er glasvæg, indbygget toilet, muret bænk og smuk mosaik. REFRAME i messing er - sammen med armaturerne fra Hansgrohe - prikken over i’et.

Det unikke design er skabt via KFS vision - livskvalitet i alle kvadratmeter

KFS Boligbyg A/S, Byg og Bo bygherre 2018

Square 2018
– Livet i Fokus.
Unikt. Fleksibelt. Gennemtænkt. Smukt. Kvalitet.

KFS Boligbyg er fra 1983, og ejes og drives i dag af 2. generation. Et sammentømret KFS team arbejder for, hvert år, at skabe 60 unikke og gennemtænkte arkitekttegnede boliger i høj kvalitet til en fornuftig pris.

Målet er at være de bedste til at realisere boligdrømme - også dem folk ikke ved, de har.

KFS vision er en designproces, hvor nye hjem skabes med 3D visualiseringer i samarbejde med kunden. En grundig og enkel vej, hvor de vigtige kompetencer er i spil. Vi lytter! For individuel rådgivning sikrer, at kunden træffer de valg, der er rigtige for ham eller hende.

Vi har skabt inspirationsuniverset Klub Hjem. Her hjælper vi mennesker med at designe livet og rammerne omkring. Medlemskab er gratis, uden binding og byder på viden, inspiration, fordele og eksklusive events.

Vi vil efterlade kloden pænere end da vi modtog den. Hvis vi kan! Derfor prioriterer vi bæredygtighed, med blandt andet genanvendelse og FSC certificering.

Et KFS hjem er skabt i balance.