Byg og Bo udstillingshus af Lasse Larsen Huse, Mere end 40 års erfaring med kvalitetsbyggeri 
– også på vanskelige grunde.

40 år med kvalitets- byggeri

Lasse Larsen Huse byder denne gang velkomne til en kombination af den moderne Funkis-villa, og den funktionelt indrettede familievilla – alt sammen med et strejf af hygge.

Udgangspunktet er som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund og de udfordringer og muligheder denne giver. Her er vi voldsomt begrænset af en skovbyggelinie der deler grunden i 2, ligesom det skrånende terræn har været med til at forme byggeriet.

Perfekt til Børnefamilien.

Vi har den effektive indretning for øje i dette års Byg & Bo – et minimum af spildplads kombineret med store opholdsrum med masser af godt lysindfald og masser af udeliv.

Husets ”hjerte” er det store køkken-alrum, hvorfra der er adgang til børneafdelingen med 2 børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra alrummet er der endvidere udgang til have og terrasser, ligesom adskillelsen til stuen kun er et lille niveauspring på et par trin. Her er endvidere et godt kontor samt forældreafdeling med direkte adgang til eget badeværelse.

Et par detaljer af både praktisk og hyggelig karakter skal fremhæves. Depot samt kuffertrum ved bryggers – unikt og med stor værdi i en hustype uden loftsrum. Derudover har vi forsøgt at skabe en hyggelig stemning i huset ved at opføre en væg med ege trælameller og en indbygget bogreol – moderne huse i dag mangler varme og farver

Uderummet i fokus.

Husets placering på grunden er fastlagt af skovbyggelinjen. Det har derfor været ekstra vigtigt at integrere husets inde- og uderum. Her er derfor masser af lysindfald og udgange mod syd, øst og vest. Med de 3 terrasser vil det altid være muligt at finde en sol- og/eller læ krog.

Den overdækkede terrasse er inspireret af den sydeuropæiske byggetradition. Her er målet at forlænge udesæsonen og give gode muligheder for terrasseliv året rundt, og måske imødegå de udfordringer en dansk sommer engang imellem kan give.

Lasse Larsen Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Mere end 40 års erfaring med kvalitetsbyggeri
– også på vanskelige grunde.

  • Kontor Jylland
  • Egsagervej 6 • 8230 Åbyhøj
    Tlf. 86 15 63 11 • Fax. 86 15 69 06
  • Kontor Sjælland
  • Kirke Værløsevej 38 • 3500 Værløse
    Tlf. 53 77 63 11
  • ll@lasselarsenhuse.dk
  • lasselarsenhuse.dk

Det første Lasse Larsen hus blev bygget i 1975, vi er stolte over at vi i 2015 kunne fejre vores 40 års jubilæum, hvilket absolut er en sjældenhed i branchen.

Hvert år opfører vi omkring 100 enfamiliehuse af højeste kvalitet. Kvalitet er netop, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus. Både når det gælder at tilpasse kundens individuelle ønsker og behov, og når det gælder at skabe et unikt udtryk til huset, så huset skiller sig ud fra mængden af typehuse. Og så ligger prisen tilmed fast fra byggeriets start. Lasse Larsen Huse råder over egne håndværkere, som er med i hele byggeprocessen – lige fra soklen bliver støbt til tømrerarbejdet gøres færdigt.