Byg og Bo udstillingshus af Milton Huse, Milton Huse - arkitekttegnede typehuse til priser, der er til at forstå!

Personlige huse bygget med omhu!

Udstillingshuset fra Milton huse er et flot og funktionelt forskudt længehus uden udhæng og med opmurede gavle. I dette fascinerende hus, som byder på en spændende indretning, er der ikke gået på kompromis med krav til hverken materialer eller inventar.  Der er flere flotte detaljer såsom en indbygget biopejs og i flere rum er der lagt store klinker på 60x120 cm. for et eksklusivt udtryk.

Huset er bygget med den flotte, lysegrå mursten Royal Grey fra Egernsund Tegl og sorte tagsten. Der er arkitekttagrender i sort zink og alt træværk på facaden er også indpakket i forpatineret sort zink. Huset har desuden en meget lækker 53 m² stor dobbelt garage, hvor der er plads til både biler, cykler og opbevaring.

Den tilhørende store grund er på 1102 m² med en dejlig stor sydvestvendt have og en lækker overdækket terrasse på 11 m², som kan forlænge de hyggelige sommeraftner. Husets forskudte plan giver også mulighed for at indrette flere hyggelige terrassearealer, hvor solen kan nydes i læ for vinden.

Huset indefra

Lys og rummelighed er nøgleord for dette flotte hus, og det er især gældende for det store gennemgående køkken/alrum, hvor lyset trækker ind fra begge sider af huset via de store gulv-til-loft partier. Huset indeholder, udover entré, bryggers og stue, en børneafdeling med 3 værelser med tilhørende badeværelse og en forældreafdeling, som består af soveværelse, walk-in og eget badeværelse.

I køkken/alrummet og stuen er der skrålofter med akustikfelter, som sikrer en optimal akustik og dermed et godt indeklima i de store centrale rum.

Frisk luft i huset året rundt

Huset har et genindvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2020, og der er både fjernvarme samt solceller på taget.

Kig forbi dette spændende hus, hvor vi står klar til at vise jer rundt og tage en snak om jeres husdrømme!

Milton Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Milton Huse - arkitekttegnede typehuse til priser, der er til at forstå!

Milton Huse er en familieejet virksomhed med mange års erfaring i byggebranchen og vi er specialister i at bygge arkitekttegnede typehuse. Ønsker I at realisere jeres husdrømme, kan I trygt regne med Milton Huse. Vi leverer kvalitet til tiden og til aftalt pris.

Vi er bevidste om, at mennesker har individuelle ønsker og behov, hvorfor vi altid lytter til vores kunder. Alle vores plantegninger er vejledende og kan ændres, så indretningen matcher jeres ønsker og behov. Med muligheden for indflydelse på plantegningen og tilvalg i byggeprocessen kan I skabe individualitet og den rette personlighed i huset, samtidig med at I selv kan styre investeringerne.

Vi har stor respekt for, at vores kunder er i gang med en af de største investeringer i deres liv, når de kommer til os, og derfor er det meget afgørende, at alle oplever det som en rigtig god proces at bygge deres nye drømmehus hos Milton Huse. Vi sætter jer i centrum og lytter til jeres ønsker og behov, så vi i fællesskab får jeres husdrømme til at gå i opfyldelse.