Erfaring, tryghed og faglig stolthed er kodeordene, når eurodan-huse bygger dit individuelle drømmehus.

Velkommen til et stilrent eurodan-hus der med et stramt arkitektonisk udtryk og udsøgte kvalitetsmaterialer opfylder den moderne families ønsker og krav til fremtidens funktionelle familiebolig.

Udvendigt fremstår huset flot med ensidig taghældning og store gråbrune 3 lags træ/aluvinduer, der giver et minimalistisk udtryk. Facaden er opført i eksklusive blødstrøgne råhvide mursten med brune nuancer. Taget er belagt med sort listetækket tagpap og huset er opført så det overholder energikravene i det kommende BR2020 reglement. Den fritliggende carport i funkisstil er 52 m² med 10,6 m² isoleret redskabsrum.

MINIMALISTISK SUPER-LAVERNERGI

Kom og oplev 182 velindrettede kvadratmeter med god plads til store og små. Det store gennemgående køkken/alrum på 36 m² er husets naturlige samlingspunkt og er indrettet med lækkert inventar med grebsfrie fronter, bordplader i sort ridsefrit og varmebestandigt keramik og er som gang, bryggers og begge bad belagt med eksklusive grå 60 x 60 cm klinker. Fra køkken/alrum er der direkte adgang til have og terrasser. I husets ene ende findes soveværelse, walk-in closet og eget bad. I modsatte ende findes 2 gode børneværelser, kontor og endnu et badeværelse. Begge bad har væghængte toiletter med skjulte cisterner, hvidt inventar og marmorline bordplader med formstøbte håndvaske. Det meste af huset har skrålofter med lyddæmpende felter, der sammen med de store panoramavinduer giver masser af lys og en fantastisk rumfornemmelse

Gangarealet i entreen er forsynet med lystunneller, der giver naturligt dagslys til rummet og som desuden har indbygget LED lys, der spreder lys i de mørke timer.

Overalt fremstår boligen gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne, ligesom der også er lagt vægt på et højt udstyrsniveau

Gør noget ved drømmen

Kig forbi og lad dig inspirere. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.