Kvalitetshuse til tiden, i mere end 40 år.

Huset er endnu et eksempel på at FBA huse har speciale i at bygge individuelle huse, som adskiller sig fra de klassiske typehuse. Vi er ikke bange for at tænke utraditionelt og udvikle helt unikke løsninger så lige præcis jeres boligdrøm kan blive virkelighed. I år har vi således også udviklet en helt ny model Funkis, hvor den har fået lidt ekstra på alle tangenter.

Blandt husets særlige karakteristika, kan nævnes opbygningen i forskudte kuber, som tilgodeser indretning både inde og ude. Facadens profilering ved overdækningerne mod syd/vest, danner flere små hyggekroge med skiftevis sol og skygge i løbet af dagen.

Ligeledes er huset tilpasset de skrånende terræn, så det inddrages i arkitekturen. Dette kan bl.a. ses ved det 2 delte udhus.

Boligens indretning er ligeledes gennemtænkt til mindste detalje. Huset er tidssvarende delt op i en forældre- og en børneafdeling. Køkken/alrummet, med åben forbindelse til stuen, er udformet, så det helt naturligt danner centrum for familiens aktiviteter. Med adgang til overdækkede terrasser fra både køkken/alrum og stuen, bindes husets udendørs opholdsarealer sammen med husets hjerte.

Igen i år har vi valgt, at lave én af vores unikke løsninger med adgang til viktualierummet gennem et køkkenskab.

Huset er naturligvis udført i kvalitetsmaterialer, der giver en harmonisk oplevelse i alle rum, der med stor lofthøjde, og lyse gipslofter, giver en behagelig og rummelig fornemmelse. Med dette unikke hus vil vi signalere, at vi også gerne udfører huse, der ikke nødvendigvis er en del af vort standardprogram, og at vi gerne udfører netop jeres ønsker om indretning, stil og materialevalg. Flere plan er naturligvis også en mulighed. Kun fantasien sætter grænser. Vi glæder os til at se jer i vores prøvehus til en konstruktiv snak om, hvad vi kan gøre for jer, og hvordan vi opfylder jeres boligdrøm.