Vi skaber danskernes individuelle drømmehjem

Stop. Bare et øjeblik! Det er vel i virkeligheden dét, det handler om: Mennesker. Tid. Livskvalitet. At skabe hjem til mennesker. Hvor der er tid. Tid til samtale, tid til fordybelse og tid til den gode energis travlhed. De rette fysiske rammer øger livskvaliteten.

Det er dét KFS Boligbyg gør. Vi skaber hjem, som mennesker drømmer om. Vores bud på parcelhuset anno 2017 kan du opleve på dette års BYGOGBO. Funkishuset indeholder det, som de fleste familier drømmer om: Funktionel indretning. Fantastisk beliggenhed. Minimal vedligeholdelse. Smuk arkitektur. Godt lysindfald. Højt til loftet. Alt sammen gennemtænkt!

Huset er et 184,3 m2 Futura med ensidig taghældning. Hertil integreret dobbeltgarage på 43,3 m2, samt overdækket indgang på 6,8 m2. En del af boligen er nedsænket for at følge terrænet udenfor. Store vinduer giver udsigt til søen og de lækre terrassekroge vender rigtigt i forhold til verdenshjørnerne.

Her er hyggeligt! Hvide vægge og hvide træbetonlofter danner basen for de varme trægulve, store klinkegulve og sorte vinduesrammer. Der er elementer med rå mursten inde i huset og en stor vægflade i alrummet er malet. Udenfor giver de flotte patinerede træprofiler kant mod mørke mursten og markerede vinduer.

Huset er opført i fremtidens energiklasse, 2020, og det er AktivHus certificeret. Sidste år blev KFS Boligbyg FSC certificeret og nu er størstedelen af de træbaserede produkter i vores huse FSC-stemplet. Vi mener det, når vi siger, at vi tænker bæredygtigt.