Byg og Bo udstillingshus af FBA Huse, Inspireret af 1970 
– Bygget i 2020-kvalitet

Arkitektur med et twist

Få det bedst mulige udbytte af din byggegrund – sådan ser FBA Huse opgaven med at designe, tegne og orkestrere processen fra brainstorm til færdigt hus. Vi gør os umage hele vejen, og arbejder dedikeret og seriøst med både arkitektur, design og håndværk.

Med netop denne grund, har vi fået muligheden for at skabe det flotteste kik til det nye hus. Her kan man virkeligt tale om en primær facade, som vi har prioriteret meget højt. Det går op i en højere enhed, når detaljer som forskydninger, overdække og læmure/rumdelere skaber så flot et hus, som vi er lykkedes med her på Bjergegårdsvej 15.

Husets arkitektur understreges af de skrå vinkler langs den primære facade. Det gør huset mere interessant at kikke på og opholde sig i.

Også funktionaliteten i huset er optimal. Uanset om man ankommer som gæst eller er beboer guides man naturligt til huset. Dét er adfærdsdesign.

Huset er helt naturligt opdelt med en børneafdeling med tre store værelser, som har eget bad, og en voksenafdeling med soveværelse, walk-inn og et skønt badeværelse. De to afdelinger er adskilt af en hyggelig TV-stue og det store flotte køkken/alrum.

Murstenen Mocca Richs og antracitfarvet mørtel matcher perfekt hinanden og passer fint til den mørke alu på vinduer og stern. Læg mærke til rumdeleren som adskiller terrasse fra adgangsforhold – det er med til at skabe hygge. Indvendige murværksdetaljer som den flotte trappe og rumdeleren mellem stue og køkken. Et velfungerende køkken med en stor køkken-ø, skabe på begge sider og skjult adgang til depot.

De store vinduer fra IdealCombi og den eksklusive belysning understreger rumfornemmelse og lofthøjde – 3,4 meter i køkken/alrum, 2,8 meter i børneafdelingen, 2,6 meter i stueafdelingen og 2,4 meter i garagen.

Gulvene i hærdet eg er funktionelle og super smukke. De under-streger egetræet fra køkkenet og farven på murstenen. Alt sammen trækker spor tilbage til 1970-erne.

Indeklimaet er prioriteret højt med akustiklofter (med resonans rum bagved), akustikdæmpende undergulve, massive døre, lydisolering mellem forskalling – så er der styr på lyd. Luften udskiftes med ventilationsanlæg og varmeanlægget er det helt nye Danfoss Icon. Overdækninger skærmer for den hårde sol og overvarme.

Helt generelt har vi anvendt  sunde materialer og rolige farver.

Bilerne får plads i en eksklusiv garage med en dejligt stor og bred port fra Crawford.

Hos FBA Huse bygger vi huse tilpasset kundens forventninger, behov og drømme. Det gælder arkitektur, materialevalg og håndværksmæssig udførelse og finesse.

Billeder

FBA Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Inspireret af 1970
– Bygget i 2020-kvalitet

 • Bredskifte Allé 5, 1.tv.
 • 8210 Aarhus V
 • Tlf. 24 88 24 79
    
 • Klokkestøbervej 6
 • 8800 Viborg
 • Tlf. 86 61 21 66
    
 • epost@fba-huse.dk
 • www.fba-huse.dk

Hos FBA bygger vi huse tilpasset kundens forventninger, behov og drømme. Det gælder arkitektur, materialevalg og håndværksmæssig udførelse og finesse. Det er vigtigt for alle parter, at de huse, vi opfører, spiller godt sammen med de naturlige omgivelser på byggegrunden.

Vi er et fasttømret team på 35 engagerede medarbejdere, som ledes af direktør og ejer Tommy Boldrup sammen med økonomichef Michael Klausen som medejer. Vi har egne arkitekter, egne byggeledere og egne tømrere, murere og malere med mange års anciennitet. Hvor vi ikke bygger med egne håndværkere, har vi faste samarbejdspartnere.

FBA Huse blev oprindeligt stiftet af Tommys far Finn Boldrup Andersen i 1974, og vi er stolte af at være en familievirksomhed med rod i Midtjylland. Vi forener traditioner med effektiv og rationel byggestyring. Vi holder fast i det gode håndværk og har til enhver tid fokus på de gode løsninger. Vores nøgleord er: Ordentlighed, omhyggelighed og omtanke.

Kontakt vores kontorer i Aarhus og Viborg.