Byg og Bo udstillingshus af FBA Huse, Inspireret af 1970 
– Bygget i 2019-kvalitet

Inspireret af 1970-ernes trend

Vi har søgt inspiration i 1970-erne – psykedeliske mønstre og kombinationen af stærke farver og naturmaterialer. Også vores arkitektur er inspireret af datiden – ved det sorte udhæng og murremmen, som giver huset karakter og beskytter murværket.

Som mursten har vi valgt Strøjer Tegls Mocca Nova, som står perfekt til bronzefarven på vinduerne fra IdealCombi.

Den murede garage hilser velkommen til familien, når de kommer hjem fra en travl hverdag. Herfra går vi til bryggerset med masser af plads til barnevogn eller tørreplads.

Gæsterne kommer til huset via den flotte lyse entré og direkte ind i det store åbne køkken/alrum med glas både mod øst og vest og adgang til den overdækkede terrasse mod vest.

I køkken/alrummet finder du et stort, flot Svanekøkken med adgang til det hemmelige rum, ”Narnia”, som vi kalder depotet. Og så den hyggelige alkove med pejs – max. hygge.

I børnekollektivet er der tre store værelser med eget bad og adgang til familieterrassen. Voksenafdelingen kommer man til via tre trin til den hævede TV-stue – med adgang til terrasse.

Bag stuen finder du soveværelse med walk-in og det lækre nichebadeværelse.

Ved valget af materialer ser vi tydeligt inspirationen fra 1970-erne med egetræsgulve, smukke farver og lækre detaljer som alkove og pejs. Bemærk også ovenlysenes placering, så lyset spredes bedst muligt via væggens hvide flader.

Ingen skal være i tvivl om, at huset er fra 2019 – det ses ved det lave energiforbrug og den høje, håndværksmæssige kvalitet. Og ikke mindst de gode materialer. Et hus, der skal opleves.

 

FBA Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Inspireret af 1970
– Bygget i 2019-kvalitet

  • Bredskifte Allé 5, 1.tv. • 8210 Aarhus V
  • Tlf. 24 88 24 79
  • Klokkestøbervej 6 • 8800 Viborg
  • Tlf. 86 61 21 66
  • epost@fba-huse.dk
  • www.fba-huse.dk

Hos FBA Huse drømmer vi om at bygge huse, som er individuelt tilpasset vores kunders forventninger og behov – det gælder byggearkitektur, materialevalg og håndværksmæssig udførelse. Det er vigtigt for vores kunder og FBA Huse, at husene spiller godt sammen med de naturlige omgivelser på byggegrunden.

Derfor har vi egne arkitekter, egne byggeledere og egne håndværkere med mange års anciennitet. Vi står selv for tømrerarbejde, murerarbejde og malerarbejde på næsten alle vores huse – og de øvrige entrepriser udføres i samarbejde med faste og solide underentreprenører.

Vi har dygtige arkitekter og konstruktører, som sammen med imødekommende byggerådgivere lytter til jer og skaber de perfekte rammer for jeres nye hus.

Vi er et fasttømret team på 40 engagerede medarbejdere, som ledes af vores direktør og ejer Tommy Boldrup sammen med økonomichef Michael Klausen som medejer.

FBA Huse blev oprindeligt stiftet af Tommys far – Finn Boldrup Andersen i 1975 – og vi har siden opført mere end 2.500 boliger i den centrale del af Jylland. Vi er stolte af fortsat at have Finn som bestyrelsesformand – så vi til stadighed kan trække på de mange års erfaring  ligesom vi er stolte af at være en familievirksomhed.

Vi forener traditioner med en effektiv og rationel byggestyring. Vi holder fast i det gode håndværk, og har til enhver tid fokus på de gode løsninger. Det skal gøres ordentligt.

Vi lytter til jeres ønsker og behov, og gør vores yderste for at bygge huse og tilrettelægge opgaven efter jeres ønsker.

Vi har kontor og showroom i Aarhus og Viborg.