Byg og Bo udstillingshus af FBA Huse, Inspireret af 1970 
– Bygget i 2020-kvalitet

Funkisarkitektur tegnet til grunden

FBA-teamet har brainstormet og udviklet dette FUNKIS hus på 190 m2. Det står klar til BYG og BO 2020.

Huset er valgt og tænkt til terrænet på Hørbakken 15 og indrettet optimalt til en børnefamilie med 2-3 børn. Huset er opdelt i 3 forskudte moduler. En central forhøjet bygning med køkken-alrum som er flankeret med voksen- og børneafdeling.

Gæster ankommer til huset via den overdækkede indgang, og når man træder ind i entreen, får man et helt fantastisk KIK ud gennem huset og kan nyde udsigten. Herfra til det store lyse køkken-alrum med adgang til depot bag SVANE køkkenet.

Husets beboere ankommer til huset via garagen med en kæmpe skabsvæg og adgang til bryggers.

Børneafdelingen består af 3 skønne værelser på 11-12 m2 med eget bad.

Fra alrummet træder man op i den hyggelige stue og forældreafdelingen med wellness-bad.

På en sommerdag er det måske vigtigst, at man fra alrummet træder ud i det hævede uderum med sydvendt udsigtsterrasse. Oplev terrassen og nyd et glas hvidvin på en varm solrig sommerdag.

Vi har valgt mørke mursten og sort mørtelfuge, som sammen med de eloxerede vinduer giver huset kant og karakter.

Oplev Kährs EVO plankegulve med en hårdhed på mere end 2 gange et traditionelt egeparket.

Godt indeklima er en kerneværdi. Det opnås ved store lyse rum og ventilationsanlæg, som sikrer godt indeklima og god indeluft. Også akustikken har været i fokus med akustiklofter og trinlydsdæmpning i gulve. Det er et rart sted at være.

Billeder

FBA Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Inspireret af 1970
– Bygget i 2020-kvalitet

 • Bredskifte Allé 5, 1.tv.
 • 8210 Aarhus V
 • Tlf. 24 88 24 79
    
 • Klokkestøbervej 6
 • 8800 Viborg
 • Tlf. 86 61 21 66
    
 • epost@fba-huse.dk
 • www.fba-huse.dk

Hos FBA bygger vi huse tilpasset kundens forventninger, behov og drømme. Det gælder arkitektur, materialevalg og håndværksmæssig udførelse og finesse. Det er vigtigt for alle parter, at de huse, vi opfører, spiller godt sammen med de naturlige omgivelser på byggegrunden.

Vi er et fasttømret team på 35 engagerede medarbejdere, som ledes af direktør og ejer Tommy Boldrup sammen med økonomichef Michael Klausen som medejer. Vi har egne arkitekter, egne byggeledere og egne tømrere, murere og malere med mange års anciennitet. Hvor vi ikke bygger med egne håndværkere, har vi faste samarbejdspartnere.

FBA Huse blev oprindeligt stiftet af Tommys far Finn Boldrup Andersen i 1974, og vi er stolte af at være en familievirksomhed med rod i Midtjylland. Vi forener traditioner med effektiv og rationel byggestyring. Vi holder fast i det gode håndværk og har til enhver tid fokus på de gode løsninger. Vores nøgleord er: Ordentlighed, omhyggelighed og omtanke.

Kontakt vores kontorer i Aarhus og Viborg.