Byg og Bo udstillingshus af KFS Boligbyg A/S, Vores mål er at tegne og bygge drømmeboliger, der skaber rammerne omkring det liv, du drømmer om.

Individuelle, arkitekttegnede boliger

KFS Boligbyg byder velkommen i en moderne Square villa med fladt tag og et stramt arkitektonisk udtryk. Huset skaber rammerne for det gode familieliv, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed.

Velkommen indenfor
Oplev stemningen i et grundmuret, arkitekttegnet hus. De grundmurede vægge tilfører rummene sanselighed og tekstur, der fremhæves yderligere af ovenlys i de centrale rum. Med udgang til haven fra samtlige opholdsrum og kig til himlen via ovenlysvinduerne er der let adgang til uderummene, og naturen trækkes ind i boligen – æstetiske kvaliteter, der er med til at øge livskvaliteten i hjemmet.

Du bydes velkommen i entreen, som ligger i forbindelse med bryggers og husets værelsesafdeling med tre værelser samt badeværelse.

Det centrale køkken-alrum skaber rammerne for det gode liv. Her er viktualierum, vinrum, biopejs og ovenlys. Skillevæggen mellem køkkenalrum og stue samt bagvæggen i vinrummet er opført i rå facadesten, som giver stemning og karakter til rummet.

Fra køkken-alrummet er der udgang til begge husets terrasser, så måltiderne og små kaffestunder let kan nydes udendørs. Ved spisepladsen er der store vinduespartier med skydedøre, så der kan åbnes op og lade inde- og uderum flyde sammen.

I stuen giver det firedobbelte ovenlysvindue et effektfuldt lysindfald på bagvæggen, mens biopejsen, placeret i skillevæggen i rå facadesten, skaber stemning og hygge. På regnvejrsdage kan du slappe af i sofaen til lyden af regnen trommende på ovenlysvinduerne og ild i biopejsen.

Forældresoveværelset har egen udgang til terrassen, badeværelse en suite med dobbelt bruseniche samt walk-in.

Udelivet øger livskvaliteten
Forskydninger i husets bygningskrop skaber gode uderum, der indbyder til ophold. Mod nordøst er der indrettet et hyggeligt gårdhavemiljø, hvor morgenkaffen kan nydes. Det flotte drivhus med trækonstruktion giver familien mulighed for at dyrke tomater, agurker og vindruer.

På vestsiden af huset giver den delvist overdækkede terrasse optimale muligheder for at nyde de lange, lune sommeraftener med et glas fra vinrummet.

Det dobbelte vognly er praktisk indrettet med redskabsskur, cykelparkering og direkte indgang til husets bryggers.

Billeder

KFS Boligbyg A/S, Byg og Bo bygherre 2018

Vores mål er at tegne og bygge drømmeboliger, der skaber rammerne omkring det liv, du drømmer om.

KFS Boligbyg er et familieejet byggefirma med egen arkitekttegnestue og fast, kvalitetsbevidst håndværkerteam.

Vi kan tilbyde jer et unikt arkitekttegnet hus, designet fra bunden – ud fra jeres ønsker og behov og til jeres specifikke grund.

Vi varetager både design- og byggeprocessen, så I kommer trygt i mål med jeres personlige drømmehus inden for den fastsatte tidsramme og økonomi.