Byg og Bo udstillingshus af KFS Boligbyg A/S, Vores mål er at tegne og bygge drømmeboliger, der skaber rammerne omkring det liv, du drømmer om.

Vi tegner og bygger
dit arkitekttegnede drømmehjem

KFS Boligbyg inviterer indenfor i en arkitekttegnet, fuldmuret villa med orangeri. Et hjem, der skaber rammerne for det gode familieliv.

Du bydes velkommen i husets lyse og rummelige entre med garderobe og to ovenlysvinduer. Herfra er et flot kig gennem boligens hovedakse, som understreges af ovenlysvinduerne.

Fra entreen har du adgang til stort bryggers opdelt i to zoner – en hver­dagsgarderobe, der også rummer teknik, samt en arbejdszone med underskabe, vaskemaskine og tørretumbler. I denne del af boligen findes to rum­melige værelser samt badeværelse med ovenlysvinduer, der giver mu­lighed for effektiv naturlig ventilation. 

Via gangen ledes du ind i boligens centrale køkken-alrum med køk­ken-ø med snedkerfronter og skjult viktualierum. I naturlig forlængelse af køkken-alrummet findes orangeri med stort ovenlysvindue på 1 x 2 meter - en helt ny størrelse fra VELUX. Når terrassedørene mellem køkken-alrum og orangeri åbnes, flyder de to rum sammen. 

Fra køkken-alrum er der udgang til terrasser på begge sider af huset. Den sydvendte er en delvist overdækket træterrasse med smart grill-ly. 

I forlængelse af køkken-alrummet ligger boligens stue – med kig til oran­geriet, stort ovenlysvindue og udgang til den overdækkede træterrasse.

Boligens forældreafdelingen rummer soveværelse med ovenlysvin­due, walk-through garderobe, badeværelse med ovenlys og stor bruseniche med muret shampoohylde, samt et ekstra værelse, der kan indrettes til hjemmekontor, babyværelse eller motionsrum afhængig af familiens ønsker og behov. 

I boligen opleves et gennemgående godt indeklima og behageligt ly­sindfald, der bidrager til familiens trivsel og sundhed. 

Arkitektur og uderum
Huset er opført med fladt tag i en grå teglsten. Træpartier på udhæng, orangeri og vognly skaber en flot kontrast til den lyse sten. Vognlyet kobler sig på boligen, så du kan gå tørskoet fra bilen ind i bryggerset.

Husets hovedindgang markeres med overdækning og træbeklædning. 

Forskydningerne i bygningskroppen definerer gode uderum til ophold. Den sydvendte træterrasse i forbindelse med orangeriet indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

KFS huset på Bjergegårdsvej 11 skaber rammerne for det gode familie­liv med rum til samvær og hyggelige stunder – indendørs såvel som uden­dørs.

Billeder

KFS Boligbyg A/S, Byg og Bo bygherre 2018

Vores mål er at tegne og bygge drømmeboliger, der skaber rammerne omkring det liv, du drømmer om.

KFS Boligbyg er et familieejet byggefirma med egen arkitekttegnestue og fast, kvalitetsbevidst håndværkerteam.

Vi kan tilbyde jer et unikt arkitekttegnet hus, designet fra bunden – ud fra jeres ønsker og behov og til jeres specifikke grund.

Vi varetager både design- og byggeprocessen, så I kommer trygt i mål med jeres personlige drømmehus inden for den fastsatte tidsramme og økonomi.