Byg og Bo udstillingshus af Skanlux, Funkis specialisterne. Individuelle hjem til familien nu og i fremtiden

Sammen opfylder vi din husdrøm

Byg hus med Skanlux og få et arkitekttegnet kvalitetshus, som er skabt til din familie. Vores enkle og moderne helårshuse tager udgangspunkt i den populære Funkis-arkitektur, hvor køkken/alrummet er husets midtpunkt med sit fantastiske lysindfald. 

I år byder vi indenfor i en nyfortolkning af det traditionelle Funkis hus. Arkitekturen ligner Funkis, men her får du 20 graders sadeltag, loft til kip og mulighed for niveauforskydning. Resultatet er et hus, der imponerer både ude og inde – vi kalder huset Forma.

Facaden er hvidpudset og udføres i holdbar og vedligeholdelsesvenlig silikonepuds. Den helt rigtige løsning når der ikke er udhæng og det bedste valg til det danske vejr. Det enkle udtryk fuldendes af flotte Superwood trædetaljer, murkrone med zinkkant og arkitekt tagrender i zink. Den overdækkede terrasse med smukke trædetaljer forlænger timerne udenfor og skærmer for den direkte sol i køkken/alrummet. I væggen er der indbygget en terrassevarmer fra Solamagic med varmestyring via app. De smuk­ke trædetaljer er ført videre til den overdækkede indgang og dobbelt carport.

Funktionel indretning 
Når du træder indenfor, bydes du velkommen i en imponerende entré med loft til kip. For optimal fleksibilitet i hverdagen er forældreafdelingen med soveværelse og eget badeværelse placeret på den ene side af køkken/alrummet, mens børneafdelingen med to værelser, kontor og badeværelse er placeret modsat. Alle værelser har loft til kip, indbyggede skabe, Haro sildebensparket i natur eg og store vinduer, som giver et naturligt lys i rummet. 

Køkken/alrummet, som er husets hjerte, har loft til kip som resten af huset, akustikloft, ovenlysvinduer, skydedør til terrassen, flot sildebens­parket gulv i natur eg og et smukt lerbrunt køkken fra Svane Køkkenet. 

Stuen ligger i åben men forskudt forbindelse til køkken/alrummet. I stuen er der et stort siddevindue, som alle vil elske.

Ganske enkelt en funktionel planløsning på bare 183 m² med alt hvad du behøver til nutidens familieliv.

Smukke detaljer 
I hele huset er der loft til kip og store vinduer, som giver et helt fantastisk lysindfald året rundt. I køkken/alrummet, stuen og entréen er der akustiklameller i natur eg, som understreger den unikke loftshøjde og sikrer en god akustik.

I alle opholdsrum og værelser er det flotte sildebensparket gulv i natur eg et gennemgående element, som tilfører huset en ekstra luksus.

Badeværelserne har klinker i 60x60 cm, 60x120 cm og 120x260 cm gulv-til-loft fliser i brusekabiner, Hansgrohe armaturer og Unidrain afløb. I bryggerset er der også klinker på gulvet.

Vinduerne er Velfac 200 Energy træ/alu vinduer med 3-lags glas, designet med mere glas og smal ramme for et flot lysindfald. Lyset fra oven kommer fra Velux’ elektriske ovenlysvinduer.

Smart home
Husets belysning, varme og ovenlysvinduer styres af det intelligent elsystem fra Niko Home Control, hvor du med ét tryk kan slukke alt lys i huset. For ren og optimal lyd er der installeret de diskrete og kraftfulde indbygningshøjtalere Celistiale fra Bang & Olufsen inkl. Halo remote, som taler sammen med det intelligente elsystem. 

Billeder

Skanlux, Byg og Bo bygherre 2018

Funkis specialisterne. Individuelle hjem til familien nu og i fremtiden

  • Livøvej 2A
  • 8800 Viborg
  • Tlf. 70 21 45 21
  • info@skanlux.dk
  • www.skanlux.dk

4 funkisserier
I mere end 15 år har vi specialiseret os i at bygge funkishuse. Vi har den rendyrkede funkisserie med fladt tag i både et og to plan, men vi har også Forma og Celiba med henholdsvis sadeltag og ensidig taghældning. Uanset hvilket Skanlux hus du vælger, har du mange muligheder for at gøre huset til helt dit eget.

Med udgangspunkt i en arkitekttegnet grundmodel tegner og bygger vi et hjem, der passer til dig og din familie både nu og i fremtiden. Huset tilpasses også din unikke grund.

Tryghed i byggeprocessen
Få adgang til dokumenter, tidsplaner m.m. med eget login til vores online-kundeportal: Mit Skanlux.