Byg og Bo udstillingshus af Skanlux, Funkis specialisterne. Individuelle hjem til familien nu og i fremtiden

Nutidens Funkis
– dit nye hjem

Funkis er en tidløs klassiker. I vores udstillingshus har vi komplimenteret den enkle arkitektur med Superwood-trædetaljer.

Vores udstillingshus

Mødestedet er det store køkken/alrum, hvor familien har plads til madlavning, spisning, gæster, lektielæsning, leg, fødselsdage mm.

Forældreafdelingen med soveværelse, walk-in closet og badeværelse er adskilt fra børneafdelingen. Det giver fleksibilitet både nu og i fremtiden. Børnenes univers har tre værelser, et badeværelse og lukkes af med en New Yorker-dør.

Bryggerset har indbygget tørreplads, og entreen har garderobeniche.

Udenfor er der overdækket terrasse og indgang samt en dobbelt carport med skur.

Den hævede stue har normal loftshøjde, mens højden er øget i resten af huset. I køkken og stue er der hjørnevindue, og i køkken og badeværelse er der ovenlysvinduer.

Gulvbelægningen er 90x90 cm klinker og egetræs plankegulv. Mellem køkken og stue er der en dobbeltsidet biopejs. Køkkenet er det rå og ekslusive RAW fra Svane Køkkenet. Afløbene i badeværelser er fra Unidrain.

I huset er der installeret det intelligente smart home system Niko Home Control, som let kan tilpasses den enkelte bruger.

Nilan ventilationsanlæg med brugsvandsvarmepumpe. Akustiklofter i køkken/alrum og stue samt Velfac 200 Energy træ/alu vinduer med 3-lags glas.

Sidst men ikke mindst har vores boligstylist med hjælp fra spændende brands indrettet huset med de sidste nye boligtendenser. Indretningen illustrerer også, hvordan maling, tapet og belysning kan skabe dimensioner og kant til dit nye hjem.

Drømmer du om nyt hus, så kig indenfor i vores inspirerende udstillingshus.

 

Skanlux, Byg og Bo bygherre 2018

Funkis specialisterne. Individuelle hjem til familien nu og i fremtiden

  • Livøvej 2A • 8800 Viborg
  • Tlf. 70 21 45 21
  • info@skanlux.dk
  • www.skanlux.dk

Vores 4 husserier

Vi har den rendyrkede kubistiske funkisserie i både ét og to plan med fladt tag, men vi har også videreudviklet den stilrene og populære funkisstil, så der er noget for enhver smag, grund og lokalplan.

Få adgang til dokumenter, tidsplaner m.m. med eget login til vores online-kundeportal: Mit Skanlux.Resultatet er to ekstra serier Forma og Celiba, hvor den funktionelle og minimalistiske stil er blevet videreudviklet i nye, spændende huse med henholdsvis sadeltag og ensidig taghældning.

Tryghed i byggeprocessen

Få adgang til dokumenter, tidsplaner m.m. med eget login til vores online-kundeportal: Mit Skanlux.