Byg og Bo udstillingshus af Skanlux, Funkis specialisterne. Individuelle hjem til familien nu og i fremtiden

Byg et personligt og stilrent funkishjem

Skanlux byder indenfor i en tidløs klassiker, hvor arkitektur, indretning og materialer holder i mange år. 

Skanlux Funkis er en populær byggestil, som kan tilpasses enhver smag og familie. Huset opbygges af kubistiske rum med mulighed for niveauforskydning og kælder. 

Huset på Hørbakken 5
Husets hvidpudsede facade er både holdbar og vedligeholdelsesvenlig. Det enkle udtryk fuldendes af Superwood trædetaljer, murkrone med zinkkant og skjulte tagnedløb.

Dobbeltcarporten har isoleret redskabsrum samt overdækket cykelparkering og indgang. Der er både en østvendt terrasse og en niveauforskudt dobbelt terrasse med læmur og delvis overdækning. Alle med hårdttræsplanker.

Funktionel indretning
Du bydes velkommen i en entré med stort vinduesparti. Herfra er der adgang til to værelser og badeværelse. Badeværelset har gulv-til-loftfliser og Unidrain afløb. Værelserne har indbyggede skabe og siddevinduer.

Husets hjerte er køkken-alrummet med en loftshøjde på ca. 300 cm, sildebensparket af egetræ kombineret med en stor 120x278 cm klinke i køkkenet. Flot køkken fra Svane, ovenlysvinduer og en hyggelig alkove med AcuWood akustikpaneler i egetræ. Prikken over i’et er de store foldedøre i hver side af rummet, som integrerer indelivet med udelivet.

I forlængelse af køkken-alrummet er der en nedsænket afdeling med stue, badeværelse med 120x260 cm gulv-tilloft fliser, soveværelse og walk-in closet.

Huset har desuden viktualierum, kontor, bryggers, intelligent elsystem fra Niko Home Control, loftshøjde på ca. 260 cm, 90x90 cm klinker og egeplankegulv i værelser og soveværelse.

Nilan ventilationsanlæg med brugsvandsvarme-pumpe. Akustiklofter i køkken-alrum og stue samt Velfac 200 energy træ-alu vinduer med 3-lags glas.

Overalt er der et naturligt lysindfald, og i elplanen er der taget højde for både hygge, funktions- og generel belysning.

Sidst men ikke mindst har vi indrettet huset med hjælp fra spændende brands, så du kan få inspiration til maling, tapet og boligindretning.

Billeder

Skanlux, Byg og Bo bygherre 2018

Funkis specialisterne. Individuelle hjem til familien nu og i fremtiden

  • Livøvej 2A
  • 8800 Viborg
  • Tlf. 70 21 45 21
  • info@skanlux.dk
  • www.skanlux.dk

4 funkisserier
I mere end 15 år har vi specialiseret os i at bygge funkishuse. Vi har den rendyrkede funkisserie med fladt tag i både et og to plan, men vi har også Forma og Celiba med henholdsvis sadeltag og ensidig taghældning. Uanset hvilket Skanlux hus du vælger, har du mange muligheder for at gøre huset til helt dit eget.

Med udgangspunkt i en arkitekttegnet grundmodel tegner og bygger vi et hjem, der passer til dig og din familie både nu og i fremtiden. Huset tilpasses også din unikke grund.

Tryghed i byggeprocessen
Få adgang til dokumenter, tidsplaner m.m. med eget login til vores online-kundeportal: Mit Skanlux.