Byg og Bo udstillingshus af 2-PLAN HUSET, I år viser vi vores nye model PATIO, som er en funkisvilla med et helt lukket gårdhavemiljø, hvor der er plads til leg, hygge og privatliv.

Patio - det nye uderum med læ og privatliv

I år viser vi vores nye model PATIO, som er en funkisvilla med et helt lukket gårdhavemiljø, hvor der er plads til leg, hygge og privatliv.

Det viste hus er tegnet med udgangspunkt i grunden, terrænkoter og verdenshjørner. Gæster ankommer til huset via den store åbne glasentré, hvorfra der er indblik i patioen. Den rummelige entré deler huset op i en fælles/voksenafdeling og en børneafdeling.

Til venstre er gangen med badeværelse, tre gode lyse børneværelser og et bryggers med direkte adgang til den store isolerede dobbelte garage – her er der også plads til hobby og opbevaring. Til højre ligger soveværelse med bad og nedgang til køkken-alrum og stue.

Huset følger terrænet og derfor er de sydvendte rum, som indeholder køkken, alrum og stue, sænket 40 cm. Herved opnås der under samme tag en god loftshøjde og mulighed for store vinduespartier i familiens fælles rum. I det åbne samtalekøkken er der indbygget et depot med arbejdsplads og en dejlig stor alkove med vindue mod syd.

Vinduespartier i alrum og stue åbner op mod husets centrale uderum, patioen. Patioen er det uderum, man ikke ved, at man har manglet, før man har prøvet et bo med det. Kun fantasien sætter grænserne; i patioen er der mulighed for at lave legerum, udekøkken, spiseplads, loungemiljø eller en grøn oase. Den indbyggede overdækning kan benyttes, når duggen falder. Fra patioen kan man se tværs gennem alrummet og ud mod syd. Overalt i huset er der anvendt gode materialer i den høje kvalitet og standard, der kendetegner et hus fra 2-PLAN HUSET. Udvendigt er der lagt vægt på et moderne og tidløst design, hvor skarpe kanter og rene linjer er kombineret med et moderne vedligeholdelsesfrit materialevalg såsom træ-alu vinduer med 3-lags glas, superwood og sålbænke i skifer.

Billeder

2-PLAN HUSET, Byg og Bo bygherre 2018

I år viser vi vores nye model PATIO, som er en funkisvilla med et helt lukket gårdhavemiljø, hvor der er plads til leg, hygge og privatliv.

  • Erritsø Bygade 44
  • 7000 Fredericia
  • Tlf. 75 94 05 22
  • info@2-planhuset.dk
  • www.2-planhuset.dk

Vi er et familieejet byggefirma og har igennem 44 år leveret individuelle arkitekttegnede villaer til kvalitetsbevidste kunder over hele landet. Vi opfører huse som funkis, med ensidet tag, sadeltag, valmtag og huse i forskudte plan, 1- og 2-planshuse, samt huse med parterre. Vi fuldmurer selvfølgelig også. Mest kendte er vi for vores unikke hustype T-HUSET®.

Vi har egne faglærte håndværkere og byggeledere, samt egen tegnestue og arkitekt, som vores kunder er i direkte dialog med. Herudover samarbejder vi med en fast stab af underleverandører tilknyttet 2-PLAN HUSET A/S gennem mange år. Dette sikrer vores kunder en individuel og unik bolig af høj kvalitet og, lige så vigtigt, et positivt og trygt byggeforløb. Jeres livs måske største investering fortjener en kompetent og professionel rådgivning. Vi tager os tid til at samtale, vi lytter til jeres ønsker og drømme, og er ikke bange for at udfordre jeres tanker for at kunne opnå det optimale resultat både med hensyn til arkitektur, indretning og økonomi.