Byg og Bo udstillingshus af 2-PLAN HUSET, I år viser vi en funkisvilla, hvor indretningen tager udgangspunkt i vores klassiker, T-HUSET®.

Fremragende kvalitet gennem 43 år

Det viste hus er tegnet med udgangspunkt i grunden, terrænkoter, verdenshjørner og vores kunders typiske ønsker til rum og dimensioner.

Ankomst til huset sker via den store åbne glas­entré, som deler huset op i en fælles-/voksenafdeling og en børne-/gæsteafdeling.

Til højre er gangen med et badeværelse og tre store, lyse værelser samt bryggers med direkte adgang til den isolerede ekstrahøje dobbelte garage - her er der plads til leg, hobby og opbevaring.

Til venstre går man via en indbygget skydedør ind i det store køkken/alrum. Her er der tre meter til loftet og store vinduespartier på tværs af rummet. I køkkenet er der indbygget et skjult depotrum bag ved køkkenelementerne. Alrummet er i åben forbindelse med stuen via en niveauforskydning på 40 cm. Det gennemgående loft mellem køkken/alrum og stue er afgørende for den rumfornemmelse, der opnås. Ovenfor trappen er der adgang til stue og forældreafdeling med walk-in og et lækkert badeværelse med en stor bruseniche.

Fra køkken/alrummet er der direkte adgang til den flotte, åbne, overdækkede terrasse mod syd. Denne overdækning fortsætter hen forbi det store væg-til-væg vinduesparti i stuen, og fungerer som solafskærmning for at undgå overophedning i sommermånederne. 

Overalt i huset er der anvendt gode materialer i den høje kvalitet og standard, der kendetegner et hus fra 2-PLAN HUSET. Udvendig er der lagt vægt på et moderne og tidløst design, hvor skarpe kanter og rene linjer er kombineret med et moderne, vedligeholdelsesfrit materialevalg som træ-alu vinduer med 3-lags glas, eternit beklædninger og sålbænke i skifer.

 

2-PLAN HUSET, Byg og Bo bygherre 2018

I år viser vi en funkisvilla, hvor indretningen tager udgangspunkt i vores klassiker, T-HUSET®.

  • Erritsø Bygade 44
  • 7000 Fredericia
  • Tlf. 75 94 05 22
  • info@2-planhuset.dk
  • www.2-planhuset.dk

Vi er et familieejet byggefirma, og har i nu 43 år leveret individuelle, arkitekttegnede villaer til kvalitetsbevidste kunder over hele landet.

Vi opfører huse som funkis med ensidet tag, sadeltag, valmtag, huse i forskudte plan, én og to hele plan samt huse med kælder. Fuldmuring er selvfølgelig en mulighed. Mest kendte er vi nok for vores unikke hustype T-HUSET®.

Vi råder over egne håndværkere og byggeledere samt egen tegnestue og arkitekt, som I undervejs er i direkte dialog med. Herudover samarbejder vi med en fast stab af underleverandører tilknyttet 2-PLAN HUSET gennem årtier. Dette sikrer vores kunder en individuel og unik bolig af høj kvalitet, og lige så vigtigt et positivt og trygt byggeforløb.

Vi mener, at en investering i millionklassen fortjener kompetent og professionel rådgivning. Vi tager os tid til en samtale, hvor vi lytter til jeres ønsker og drømme. Og vi er ikke bange for at udfordre jer på jeres tanker for at kunne opnå det optimale resultat både med hensyn til arkitektur, indretning og økonomi.