Byg og Bo udstillingshus af 2-PLAN HUSET, Fremragende kvalitet og design siden 1976.

T-HUSET® funkis, nu med gårdhave

I år viser vi en 205 kvm. funkisvilla med dobbelt carport. Planløsningen tager udgangspunkt i vores klassiker T-HUSET®. Kernen i huset er den unikke og åbne køkken/alrum/stue-løsning med det fantastiske lysindfald og niveauforskydning op i stuen. 

Det viste hus er tegnet med udgangspunkt i grunden, terrænkoter, verdenshjørner og vore kunders typiske ønsker til rum og dimensioner.

Ankomst til huset sker via glasdøren med det store sideparti. Overfor er der en indbygget bænk med gennemsyn til gårdhaven. Til venstre indbygningsskabe og døren til bryggers. Fra bryggers er der også direkte adgang til carporten, så der er tørskoet adgang til carporten og det isolerede redskabsrum.  For enden ad gangen ligger badeværelse og tre store lyse børneværelser. I gangen, som også fungerer som opholdsrum i værelsesafdelingen, er der et stort vinduesparti med terrassedør til gårdhaven. 

Til højre for indgangen går man via en indbygget skydedør ind i det store køkken/alrum. Her er der 3 meter til loftet og store vinduespartier på tværs af rummet. Køkkenet er det klassiske samtalekøkken. Bag én af køkkenskabslågerne gemmer depotrummet sig. 

Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stuen via en niveauforskydning på 40 cm. Oven for trappen ligger stue og forældreafdeling. 

Stuen har brede vinduer med indbygget bænk. Soveværelset har en god lang skabsvæg og der er direkte adgang til badeværelset. Badeværelset er placeret ved indgangen til soveværelset således at gæster kan benytte dette uden at skulle igennem soveværelset.

Vinduesplaceringerne og det gennemgående loft mellem køkken/alrum og stue er afgørende for det unikke rum som kendetegner T-HUSET®. Fra køkken/alrummet er der direkte adgang til den høje overdækkede terrasse. Denne overdækning fortsætter hen forbi stuevinduerne og fungerer som solafskærmning, for at undgå overophedning i stuen i sommermånederne.  

Overalt i huset er der anvendt gode materialer i den høje kvalitet og standard, der kendetegner et hus fra 2-PLAN HUSET. Udvendig er der lagt vægt på et moderne og tidløst design, hvor rene linjer er kombineret med et moderne vedligeholdelsesvenligt materialevalg så som træ-alu vinduer med 3-lags glas, blankt murværk, Cembrit beklædninger og sålbænke i skifer. 

Billeder

2-PLAN HUSET, Byg og Bo bygherre 2018

Fremragende kvalitet og design siden 1976.

  • Erritsø Bygade 44
  • 7000 Fredericia
  • Tlf. 75 94 05 22
  • info@2-planhuset.dk
  • www.2-planhuset.dk

Vi er et familieejet byggefirma og har siden 1976 leveret individuelle arkitekttegnede villaer til kvalitetsbevidste kunder over hele landet. Vi har gennem tiderne vist vejen med mange nye design, senest med T-HUSET® og PATIO-HUSET.

Vi har egne faglærte håndværkere og byggeledere, samt egen tegnestue og arkitekt, som vores kunder er i direkte dialog med. Herudover samarbejder vi med en fast stab af underleverandører tilknyttet 2-PLAN HUSET A/S gennem mange år. Dette sikrer vores kunder en individuel og unik bolig af høj kvalitet og, lige så vigtigt, et positivt og trygt byggeforløb. Jeres livs måske største investering fortjener en kompetent og professionel rådgivning. Vi tager os tid til at samtale, vi lytter til jeres ønsker og drømme, og er ikke bange for at udfordre jeres tanker for at kunne opnå det optimale resultat både med hensyn til arkitektur, indretning og økonomi.