eurodan-huse

Et moderne bud på nutidens familievilla

Velkommen til et moderne vinkelhus på 180 m². Et gennemført hus med et højt udstyrsniveau i et stilfuldt design både ude og inde. Her kan fremhæves detaljer som ovenlysvinduer, sildebensgulve, sansevindue, ”Harry Potter depot” og solceller.

Den helt store wauw-oplevelse får du, når du træder ind i husets stue, som er i delvis åben forbindelse med det store køkken/alrum. Begge rum har skrålofter, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse.

Med husets hjerte på 55 m² er her i høj grad tale om et leverum med plads til alle. Lyset strømmer ind af de store vinduespartier, herunder det dobbeltfløjet skydedørsparti, der virkelig giver muligheden for at lukke naturen indenfor.

Som om det ikke var nok, byder køkken/alrummet også på fire ovenlysvinduer, som tilfører rummet karakter og et flot lysspil. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til den overdækkede terrasse, hvilket giver mulighed for at forlænge de skønne sommeraftener i udelivet. I køkken/alrummet er skabt en smuk sammenhæng i inventaret med fingertappede fronter i eg kombineret med malede låger og et praktisk touch med det skjulte depot. I huset er der lagt smukt sildebensparket, bortset fra i de to badeværelser, hvor stilrene, 60×60 cm og 60×120 cm klinker pryder gulvene.

Husets forældreafdeling består af et soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse. Her oplever du straks, at der er kræset for detaljerne og sammenhængen er skabt med de samme fronter i eg som i køkkenet, dobbelt brus og et flot naturligt lys fra rummets gulv-til-loft vindue. Husets børneafdeling har tre gode børneværelser, et kontor, et badeværelse samt et praktisk bryggers.

Da huset er udstyret med en stor dobbelt garage, er der tænkt en stor entré ind i planløsningen, hvorfra du både kan kigge igennem kontoret samt ud på terrassen. Dobbeltgaragen er på 50 m² med en stor bred port, der både skaber et flot design udefra men også en praktisk mulighed for at holde større arrangementer inden for. Huset står stilrent og moderne med mursten i brune nuancer med murfremspring i facaderne.

Fakta om huset

Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Siden 1978 har eurodan-huse bygget tusindvis af nye hjem til danskerne. Vi har gjort det med omhu, ansvarlighed, lydhørhed og en udpræget sans for kvalitet – helt ned til mindste detalje. Vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prisniveau, hvor alle kan være med. Vores huse er nemlig for hvem for som helst, der ikke vil have hvad som helst. Så drømmer du om et nyt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Galleri

Find vej

Centralt placeret i Jylland – i 2024 nærmere bestemt på Hvedebakken 103-115 i Hammel – byder vi jer indenfor i 7 drømmehuse.

Horsens

< 50 km

Århus

< 30 km

Skanderborg

< 30 km

Mød de øvrige udstillere

Byg&Bo24_Hybel_Have_low
Byg&Bo24_Milton_Ankomst_low
Byg&Bo24_LasseLarsen_Have_low
Byg&Bo24_KFS_Have_low
Byg&Bo24_Huscompagniet_Have_low
Byg&Bo24_2plan_Ankomst_low