HUSCOMPAGNIET

Minimalistisk villa med højt til loftet

HusCompagniet´s bud på Byg & Bo villaen anno 2024 er denne hyggelige 1 plans villa

HusCompagniet byder velkommen i denne velindrettede og hyggelige villa på 167 m2 udført med ekstra loftshøjde på 264 cm. Når du ankommer i dette hus, bemærkes øjeblikkeligt det fantastiske view man har igennem hele huset.

I forbindelse med de ekstra 20 centimeter loftshøjde er alle vindues- og dørpartier samtidig øget tilsvarende i højden, hvilket giver alle rum en wauw-effekt og en ekstra dimension af lysindfald.

Huset er udført med valmtag med tegltagsten uden tagudhæng. Arkitekturen er moderne og tidløs, og bidrager samtidig til et minimum af vedligehold. Huset er placeret ideelt på grunden, hvor man oplever en dejlig sydvendt have med udgang fra husets køkken/alrum.
Den funktionelle og spændende planløsning imødeser de fleste familiers behov.

I huset findes børneafdeling med 3 værelser og eget badeværelse, samt stort og yderst brugbart bryggers. I det rummelige bryggers er der god plads til både daglige sysler og tørrestativ.

Forældreafdelingen er indrettet med stort master bedroom med masser af skabsplads til de voksne, samt tilhørende privat badeværelse. I begge husets badeværelser mødes man i øvrigt af delvist flisebeklædte vægge, hvilket giver et ekstra strejf af eksklusivitet.

I det rummelige og regulære køkken/alrum opleves et godt lysindfald fra de store dobbelte terrassedøre. Fra køkkenet er der adgang til en fin terrasse. Det populære skjulte depot-rum, til opbevaring af eksempelvis storindkøb og køkkenmaskiner, tilgås fra skabslåge i køkkenet. Inventaret i husets forskellige rum er leveret af HTH og er i tidssvarende moderne farver, der med til at give huset varme og stemning.

Husets alrum og stue er opdelt af en atmosfærisk 3-sidet hybrid-pejs, som hygger og ses fra flere vinkler.

I den velindrettede stue findes den integrerede bænk på hele væggens længde, samt to tilhørende sansevinduer. Bænken kan bruges til alt fra siddeplads til nips og pyntegenstande.

Der er desuden tænkt energioptimerende tiltag ind i boligen i form af solceller og ladestander til el-bil.

I dette hus er intet overladt til tilfældighederne – og I vil fornemme de detaljer der tilsammen er kendetegnende for et kvalitetshus fra HusCompagniet.

Fakta om huset

HusCompagniet er blandt Danmarks ældste og største leverandører af nye hjem, og vi er her også i morgen.

Med over 1600 huse om året er HusCompagniet Danmarks største husbyggerfirma. Det vigtigste for os er, at du kommer trygt i hus.

Derfor har vi altid fokus på dig, dit liv og dine behov. Dette afspejler sig også i vores mere end 2.100 kundeanmeldelser på Trustpilot og vores kåring af kunderne som Årets husbygger 5 år i træk.

Læs meget mere om os på huscompagniet.dk

Galleri

Find vej

Centralt placeret i Jylland – i 2024 nærmere bestemt på Hvedebakken 103-115 i Hammel – byder vi jer indenfor i 7 drømmehuse.

Horsens

< 50 km

Århus

< 30 km

Skanderborg

< 30 km

Mød de øvrige udstillere

Byg&Bo24_Hybel_Have_low
Byg&Bo24_Milton_Ankomst_low
Byg&Bo24_LasseLarsen_Have_low
Byg&Bo24_KFS_Have_low
Byg&Bo24_Eurodan_Have_low
Byg&Bo24_2plan_Ankomst_low