Hybel

Et hjem, der skal opleves og livet leves

Træd indenfor i det 170 m2 veludnyttede hus, hvor der er lagt hjerte i hvert et rum. Fra første øjeblik bliver du modtaget af lækre detaljer og udkig til haven og husets hjerterum. Huset byder på niveauforskelle, kaffestation, stort bryggers og ikke mindst en sydvendt træterrasse med naturskøn udsigt.

Fra det øjeblik du træder ind i husets hall, mærker du lyset og varmen i huset. Her strømmer lyset ind fra det sydvendte køkken/alrum.

I entreen har du indbygget plads til at hænge dit overtøj og fodtøj. Fra entréen har du let adgang til det store bryggers, som er rum-opdelt i to med klinker. Her får du et lækkert vaskerum, med plads til at ordne vasketøj og folde tøj samt et rum til opbevaring og det beskidte overtøj.

Husets forældreafdeling finder du vej til gennem gangen, hvor der også er sørget for godt med opbevaringsplads. På badeværelset er der skabt fokus på de lækre detaljer i materialerne, og i bruseren er der rainshower og shampoohylde i fuld bredde. I soveværelset er der sørget for et godt naturligt lysindfald, lækre tæpper og masser af skabsplads til parrets behov.

Når du træder ned i husets køkkenalrum, får du husets helt store wauw-effekt at føle. Her træder du ned i et stort og lyst rum, med øget loftshøjde. Lyset strømmer ind af de store vinduespartier, og du bliver indhyllet i lyset og haven udenfor. Både køkken og stue er samlet, så du har let ved at følge med i hvad der sker, uanset hvor du befinder dig. Fra opholdstuen og køkkenalrummet har du let adgang til husets store træterrasse som smyger sig langs husets sydvestside. Så uanset årstid kan du finde et sted af nyde solen samt lækroge.

I køkkenet er der fokus på kokken, der elsker at bruge tid i køkkenet og samtidig underholde sine gæster. Her finder du den ekstra lange køkkenø, kaffestation og hvidevare indhyllet i lækkert inventar og stilrent design.

Værelset, som ligger i forlængelse af køkkenalrummet og i samme niveau, kan fungere som husets kontor eller gæsteværelse. Her har du rig mulighed for at arbejde i inspirerende omgivelser med udsigt til haven og let adgang til terrassen for lys og udluftning.

Huset har to store børneværelser med plads til leg og udfoldelse uanset alder. Begge værelser og hjemmets andet badeværelse findes ved at træde de to trin op på grundniveau til gangen. På badeværelset finder du igen rainshower og gennemgående shampoohylde prydet med tidløse klinker.

Huset er konstrueret med Nilan Comfort-varmegenvindingsanlæg, samt gulvvarme som styres trådløst af Danfoss Icon2 systemet. Ud over selve huset har du en rummelig carport på 49 m2 med plads til begge biler og et stort redskabsrum til haveredskaber og havemøbler til træterrassen. På terrasse har du også områder med overdækning, så du også kan tilbringe de kølige sommer-aftener i læ for duggen.

Fakta om huset

Hos Hybel bygger vi ikke bare jeres nye hus. Sammen skaber vi jeres nye hjem, hvor der er tid til mere.

Holdet bag Hybel har bygget boliger tegnet fra bunden de seneste 20 år. Den erfaring bruger vi til at give jer ærlig rådgivning og bygge solide kvalitetshuse til en god pris hver gang.

Vi står ved jeres side hele vejen, fra fundament til nøglerne overrækkes, så I slipper for bekymringerne ved at skulle koordinere byggeprocessen.

Vi sparer jer for fremtidige bekymringer, så I kan føle jer trygge fra det øjeblik underskriften bliver sat, til drømmeprojektet går i gang. Vi har tid til jer, så I får tid til mere.

Galleri

Find vej

Centralt placeret i Jylland – i 2024 nærmere bestemt på Hvedebakken 103-115 i Hammel – byder vi jer indenfor i 7 drømmehuse.

Horsens

< 50 km

Århus

< 30 km

Skanderborg

< 30 km

Mød de øvrige udstillere

Byg&Bo24_Milton_Ankomst_low
Byg&Bo24_LasseLarsen_Have_low
Byg&Bo24_KFS_Have_low
Byg&Bo24_Huscompagniet_Have_low
Byg&Bo24_Eurodan_Have_low
Byg&Bo24_2plan_Ankomst_low