Området

Når Favrskov er hjem

Der er mange gode grunde til at slå sig ned i Favrskov Kommune. Vores geografiske beliggenhed er meget fordelagtig med nærhed til større byer i området og en velfungerende infrastruktur. Især E45, der også muliggør en bred vifte af jobmuligheder.

Favrskov er desuden hjemsted for en række dynamiske erhvervsvirksomheder, der tilbyder attraktive arbejdspladser. Huspriserne i Favrskov ligger i gennemsnit 40 procent under priserne i Aarhus, og vi har et varieret udvalg af byggegrunde inden for forskellige prisklasser.

Kombinationen af prisvenlige boliger både i byer og i vores hyggelige landsbyer, effektiv kommunal service og den omkringliggende smukke natur skaber rammerne for gode hverdage, hvor den enkelte familie kan få enderne til at mødes.

Kom og oplev Favrskov!

Vores smukke kommune byder på et væld af fantastiske oplevelser. Uanset om du er sportsentusiast, kulturinteresseret eller søger fredelige naturoplevelser, så har Favrskov noget unikt at byde på!

Tag del i udstillinger og koncerter i vores kulturhuse eller begiv dig ud på afslappende vandreture langs Trækstien ved Gudenåen – og er du mere til action, kan du fx udforske vores mountainbikespor i de store betagende skove.

Ønsker du at lære Favrskov bedre at kende, kan du tilmelde dig vores oplevelsesguide “Oplev Favrskov”. Du finder guiden på vores hjemmeside Flyttilfavrskov.dk. På den måde får du inspirerende aktivitetsforslag direkte i din indbakke, og via forskellige turforslag, arrangementer og kulturelle aktiviteter hjælper vi dig med at udforske det gode liv i Favrskov.

Du kan læse mere om at bo i Favrskov på flyttilfavrskov.dk 

Vores smukke kommune byder på et væld af fantastiske oplevelser

Find vej

Centralt placeret i Jylland – i 2024 nærmere bestemt på Hvedebakken 103-115 i Hammel – byder vi jer indenfor i 7 drømmehuse.

Horsens

< 50 km

Århus

< 30 km

Skanderborg

< 30 km

Samarbejdspartnere