eurodan-huse

Et moderne bud på nutidens familievilla

Velkommen til et moderne vinkelhus på 169 m². Et gennemført hus med et højt udstyrsniveau, og i et stilfuldt design både ude og inde. Her kan fremhæves detaljer som newyorker-døre, sildebensparket, sansevindue, ”børne walk-in” og solceller.

Den helt store wauw-oplevelse, får du, når træder ind i husets stue, som er i delvis åben forbindelse med det store køkken/alrum. Begge rum har øget loftshøjde med hele 60 cm, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse. Sammenlagt er de to rum næsten 56 m², så her er i høj grad tale om et leverum med plads til alle. 

Lyset strømmer ind af de store vinduespartier, som endda har et ekstra overparti, og derfor lukker endnu mere lys ind. Som om det ikke var nok, byder køkken/alrummet også på to ovenlysvinduer, som tilfører rummet karakter. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til den overdækkede terrasse, hvilket giver mulighed for at forlænge de skønne sommeraftener på den store træterrasse.

Mellem stuen og køkken/alrummet findes et smukt vinrum, der med den store newyorker-dør er både et brugbart- og pyntende element.  

Køkken/alrummet er indrettet med stilfuldt inventar med fronter i farverne lerbrun og lys eg. Bag én af lågerne findes et skjult depot.  

I huset er der lagt smukt sildebensparket, bortset fra i de to badeværelser hvor stilrene, grå 60x60 cm klinker pryder gulvene. 

Husets forældreafdeling består af et soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse. 

Billeder

eurodan-huse, Byg og Bo bygherre 2018

Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Over 40 års erfaring og 13.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Vi går op i, at kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau bliver matchet perfekt med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog eller booke et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.