Byg og Bo udstillingshus af eurodan-huse, Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Velindrettet vinkelhus – klassisk med et twist

Velkommen til et gennemført eurodan-hus med integreret dobbeltgarage og overdækket terrasse. Vinkelhuset på 151 m² opfylder den moderne families krav til nutidens funktionelle bolig. Husets klassiske arkitektur, med sort sadeltag og valmede gavle, får et moderne touch med sorte, sprossede gulv-til-loft vinduer, gule mursten og facade med gesims.

Det store køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen er husets samlingspunkt. Her mødes familien til hygge, madlavning og lektielæsning. Ovenlysvinduer, øget loftshøjde (20 cm) og store vinduespartier giver et dejligt lysindfald og en behagelig rumfornemmelse.

Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til den overdækkede terrasse, så det er nemt at rykke måltider og hygge udenfor. Her kan hele familien nyde sommer og samvær i skygge og læ. Køkkenet er smagfuldt indrettet med enkelt, hvidt inventar og mørke bordplader. Gulvene i køkken/alrum, opholdsstue og i alle værelser er belagt med smukt sildebensparket. I resten af huset er der valgt elegante, grå 60 x 60 cm klinker. Alle lofter er beklædt med lyst, lyddæmpende troldtekt.

Fra køkken/alrummet er der indgang til forældreafdelingen, der rummer soveværelse med udgang til haven, walk-in closet med skabe og tilhørende lækkert badeværelse med dobbelt bruseniche og indbygget shampoo-hylde. Begge badeværelser har væghængte toiletter med indbygget cisterne, brede spejle, stilrent inventar med grå fronter og lyse, helstøbte bordplader. I huset findes desuden tre gode børneværelser, hvoraf det ene har indgang fra køkken/alrummet, og dermed er tæt på forældreafdelingen. 

Fra garagen går man direkte ind i husets praktiske bryggers, så det er nemt at komme tørskoet ind med børn og indkøb. Huset er forsynet med solceller og fremstår gennemført i eksklusive materialer med fokus på såvel detaljer som finish og udstyr.

Billeder

eurodan-huse, Byg og Bo bygherre 2018

Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Over 40 års erfaring og 13.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Vi går op i, at kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau bliver matchet perfekt med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog eller booke et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.