Byg og Bo udstillingshus af eurodan-huse, Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Minimalistisk funkis-længehus i forskudte plan med højt til loftet og masser af dejligt lys­indfald. Dette visionære længehus har fladt tag belagt med sort tagpap, facade i eksklusive, grålige, blødstrøgne mursten med brune nuancer, sorte panoramavinduer og sort træværk, der fuldender husets stilrene udtryk. Den fritliggende funkiscarport på 52 m² har redskabsrum og overdækket adgang til husets bryggers.

GOD PLADS TIL HELE FAMILIEN

Huset er på 194 m², og bygget i forskudt plan med tre niveauer. Den øgede loftshøjde, de store gulv-til-loft vinduer og ovenlysvinduerne tilfører hele huset lys og luft. Alle lofter er beklædt med lydabsorberende Troldtect-plader. I entré, opholdsstue og køkken/alrum er der monteret lyse trælister på de klassiske Troldtect-plader, hvilket giver et raffineret look og god akustik.

Det gennemgående køkken/alrum på hele 35,7 m² er placeret midt i huset. Rummet er smagfuldt indrettet med flot inventar inspireret af naturen i farven skovgrøn. De farvede elementer – kombineret med hvide bordplader, sort granitvask, sort armatur og store, grå klinker – ­giver rummet karakter.

Fra både køkken/alrum og opholdsstue er der direkte udgang til terrasser og have. Fra køkken/alrummet fører et par trin ned i opholdsstuen, og her findes også forældreafdelingen med soveværelse, walk-in closet og lækkert badeværelse.

I husets modsatte ende er der tre store børneværelser, bryggers og badeværelse, samt praktisk depot med adgang fra køkken/alrum. Begge badeværelser har lækkert inventar i farven havblå, væghængte toiletter med skjulte cisterner og brusenicher med glasdøre. Gulvene i køkken/alrum, bryggers, gang, depot og begge bad er belagt med klinker i beton-look, og i de øvrige rum er der lyddæmpende laminatgulve.

Her er kræset for detaljerne – både når det gælder materialer og udstyrsniveau. Kig forbi og lad dig inspirere.

 

eurodan-huse, Byg og Bo bygherre 2018

Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

40 års erfaring og over 11.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Vi går op i, at kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau bliver matchet perfekt med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige ­priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og show­rooms, eller lad dig inspirere på vores hjemme­side, hvor du også kan bestille katalog eller ­booke et uforpligtende møde.

Her kan du for eksempel høre mere om vores koncept "eurodan TOTAL", hvor vi finansierer hele byggeprocessen, inklusiv køb af grund og alle forbundne udgifter, for 0 kr. Du betaler først, når du får nøglen. Det er hus med det hele - uden renter og uden gebyrer.

Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.