Byg og Bo udstillingshus af eurodan-huse, Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Velkommen til fantastiske 206 velindrettede kvadratmeter. Vinkelhusets klassiske udtryk med blødstrøgne, grå-lige mursten med sort-brune nuancer, tag belagt med sorte betontagsten og facade med gesims, fuldendes af den murede dobbelte garage. Kom og oplev en moderne bolig med masser af wauw-effekt.

Husets naturlige samlingspunkt er det store, gennemgående køkken-alrum. Her er god plads til familiens hverdag og den indbyggede bænk opfordrer til hygge og selskab.

Rummets næsten 34 m² har skråloft med akustikfelter, ovenlysvinduer og store vinduespartier, der giver dejligt lysindfald og en behagelig rumfornemmelse. Køkkenet er indrettet med eksklusivt inventar i farven mørk sand med sorte greb, sort vask og armatur samt mørke bordplader.

Tag de tre trin ned i opholdsstuen og lad det smukke rum betage dig. Loft til kip og store vinduespartier giver lys og luft. Vinduerne i gavlen er ligeledes til kip, og brede vindueskarme er omdannet til hyggelige siddepladser. Den ene væg er udført som en elegant og rustik listevæg i gyldent træ, der både skaber akustisk velvære og samtidig giver varme til rummet. Fra opholdsstuen er der indgang til soveværelset, der har walk-in closet og eget lækkert badeværelse med dobbeltbrus og indbygget shampoohylde.

Køkken/alrummet adskilles fra entré og gang med en stilfuld ”newyorker-væg” i en smuk kombination mellem glas og sort stål. Det markante look binder boligen sammen og skaber et let udtryk. Resten af huset rummer tre gode børneværelser, badeværelse, bryggers og vaske/strygerum med udgang til det fri. Begge badeværelser har stilfuldt hvidt inventar, hvide helstøbte bordplader, runde spejle med lys og væghængte toiletter med skjult cisterne. Gulvene i hele huset – undtagen i værelserne og soveværelset, hvor der er trægulve – er belagt med kvadratiske, grå klinker i et enkelt og råt look. Vinkelhuset har flere overdækkede terrasser og kroge med læ.

Fra garagen er der direkte indgang til husets bryggers. Gulvet i garagen er forsynet med klinker, og det store rum kan også snildt bruges til fest eller indrettes til fitness. Et spændende hus hvor der er kælet for detaljerne – både hvad angår materialer, udstyrsniveau og farvevalg. En bolig hvor lys, højt til loftet og behagelig rumfornemmelse er i højsædet.

Huset er isoleret iht. BR2018 Lavenergiklasse og er forsynet med solceller.

Billeder

eurodan-huse, Byg og Bo bygherre 2018

Gør noget ved husdrømmen. Lad eurodan-huse bygge dit individuelle drømmehus.

Over 40 års erfaring og 12.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Vi går op i, at kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau bliver matchet perfekt med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog eller booke et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.