Byg og Bo udstillingshus af HusCompagniet, HusCompagniet er blandt Danmarks ældste og største leverandører af nye hjem, og vi er her også i morgen.

Lad HusCompagniet gøre din boligdrøm til virkelighed

HusCompagniet byder igen velkommen i et gennemtænkt forskudt længehus på 181 m2 med en dejlig placering. Der er tænkt meget på at få et skønt lysindfald i huset via store vinduer og ovenlys. Du kan nyde solen hele dagen igennem de sydvendte vinduer.

Kom og oplev et godt og spændende familiehus fra HusCompagniet. Det er placeret på en skrånende grund, der giver karakter til husets indretning på grund af niveauforskelle inde i huset.

Huset indenfor
Huset er indrettet, så du får mest muligt ud af planløsningen, og så familien kan nyde hinandens selskab i det rummelige køkken-alrum. Køkken-alrummet har skråloft, der giver et skønt, lyst rum og en fornemmelse af god plads. Med stuen og forældreafdelingen, der er sænket i forhold til resten af huset, skabes der en hyggelig rumfornemmelse.

Køkken, bryggers og badeværelser er indrettet med lækre elementer fra HTH, et meget tidsløst design, der giver mulighed for selv at bringe sin personlige stil ind i huset. Fra stuen ligger der en dejlig overdækket nordvestvendt terrasse, der giver mulighed for at nyde de lange sommeraftener udenfor. I forældreafdelingen er der eget bad med en dejlig rummelig indretning samt et lækkert walk-in. Børneafdelingen har tre gode værelser og eget bad. Huset er moderne klassisk parcel i minimalistisk stil, hvor der er fokus på lys og rummelighed. Huset kræver minimalt vedligehold og sikrer masser af tid til familien mange år fremover.

Huset udenfor
Huset er et forskudt længehus i den flotte Cassis mursten fra Egernsund Tegl med grå-hvid fuge. Gavlene er opført med mursten og vedligeholdelsesfrit zink eller ETEX WOOD. Sammen med de sorte træ/alu vinduer fra Rationel, giver det en smuk og spændende facade. Huset er uden udhæng med arkitekttagrender i sort zink. En lækkert beliggende grund, hvor haven er tænkt i niveauer som huset, hvilket giver rig mulighed for at nyde udelivet.

HusCompagniet
Vi har eksisteret siden 1972 og har opført mere end 13.000 huse landet over. Hvert år bygger vi mere end 1.400 individuelle huse og med en egenkapital på over 1,5 mia. er vi det trygge og fornuftige valg. I betaler først den dag, I får nøglen til jeres nye hus. Vi kalder det: med andre ord – KOM TRYGT I HUS. HusCompagniet bygger huse tilpasset vores kunders hverdag og behov, men også hjem, der fungerer flere år ud i fremtiden. Udvalget af kvalitetsmaterialer er stort, rådgivningen i top og mulighederne er rigtig mange. Vi sætter en stor ære i at aflevere vores huse til tiden og til et yderst fornuftigt prisniveau. Vores kunder har valgt at give os fem stjerner på Trustpilot.

 

Billeder

HusCompagniet, Byg og Bo bygherre 2018

HusCompagniet er blandt Danmarks ældste og største leverandører af nye hjem, og vi er her også i morgen.

Med dig hele vejen

Med over 1600 huse om året er HusCompagniet Danmarks største husbyggerfirma. Det vigtigste for os er, at du kommer trygt i hus.

Derfor har vi altid fokus på dig, dit liv og dine behov. Dette afspejler sig også i vores mere end 2.100 kundeanmeldelser på Trustpilot og vores kåring af kunderne som Årets husbygger 5 år i træk.

Læs meget mere om os på huscompagniet.dk