Byg og Bo udstillingshus af HusCompagniet, HusCompagniet er blandt Danmarks ældste og største leverandører af nye hjem, og vi er her også i morgen.

Elegant villa i 2 spændende plan

HusCompagniet´s bud på Byg & Bo-huset anno 2022 er denne gennemtænkte 2 plans villa med en skøn beliggenhed, velplaceret på en stor grund. 

HusCompagniet byder velkommen i dette funktionelle og veludnyttede hus i 2 plan, som er optimalt placeret på den store grund. Køkken/alrum & stue, samt de tilhørende overdækkede terrasser, vender mod syd-vest, således at man får mest muligt ud af solens gang, i løbet af dagen.

Husets arkitektur er udført med valmtag uden udhæng, for et klassisk, men samtidig moderne udtryk med stramme linjer. Der er valgt vedligeholdelsesfrie materialer, såsom mursten, tegltagsten og zink, så fritiden kan udnyttes bedst muligt i familiens skød.

Man bydes indenfor i en rummelig hall, med direkte adgang til familiens bryggers, indrettet med god bordplads, og et skønt kig til vejen, fra vinduesparti ved vasken. I stueplan møder man tre værelser, som ligger i forlængelse af indgangen til huset. Værelserne er alle forbundet til et stort multirum, som giver anledning til fælles aktiviteter, men også mulighed for, på sigt, at lave et fjerde værelse, eller et lukket kontor. De tre værelser og multirummet har naturligvis alle adgang til et tilhørende velindrettet badeværelse. Dette giver en komplet opdeling af børne- og forældreafdeling, da master bedroom, med eget badeværelse, er at finde på 1.sal. Dette badeværelse er udført med delvist klinkebeklædte vægge, og en stor bruseniche med indbygget brusehylde.

Den elegante og minimalistiske kvartsvingstrappe, der forbinder stueplan og 1. sal, er udført i egetræ med håndliste i sortmalet træ. Trappeløsningen er gennemtænkt, således at det lukkede hulrum under trappen er udnyttet til depot, med indgang fra dør i multirummet. Husets andet depot findes på 1. sal, og entreres via et køkkenskab, den såkaldte, populære, ”Narnia”-løsning.

Det store lodrette vinduesparti, som strækker sig langs de to etager, giver hall´en et fantastisk lysindfald. På 1. sal forstærkes oplevelsen af dejligt lysindfald, fra de mange gulvstående vinduespartier mod syd og vest. Familiens samlingssted og huset hjerterum, er det store køkken/alrum/stue med direkte adgang til den hyggelige overdækkede terrasse, via et dobbelt oplukkeligt terrassedørsparti.

Terrassens størrelse og rummelighed indbyder til mange gode stunder i familiens selskab, men giver også rig mulighed for at dække op til gæster, i ly for sol og aftendug. Den overdækkede terrasse er konstrueret med et lukket dæk, hvilket giver fuld udnyttelse af terrasserne både fra haven og på 1. sal.

Den gode akustik er vigtigt i et nyt hus, hvorfor en stor del af gipslofterne er udført med akustikfelter og gulvene udført med et lyddæmpende korkvinyl gulv.

Alt i alt en fremragende og velindrettet villa der viser tidens trends i flere plan.

Billeder

HusCompagniet, Byg og Bo bygherre 2018

HusCompagniet er blandt Danmarks ældste og største leverandører af nye hjem, og vi er her også i morgen.

Med dig hele vejen

Med over 1600 huse om året er HusCompagniet Danmarks største husbyggerfirma. Det vigtigste for os er, at du kommer trygt i hus.

Derfor har vi altid fokus på dig, dit liv og dine behov. Dette afspejler sig også i vores mere end 2.100 kundeanmeldelser på Trustpilot og vores kåring af kunderne som Årets husbygger 5 år i træk.

Læs meget mere om os på huscompagniet.dk