Hybel

H-hus med wow-effekt og luksuriøse detaljer 

Denne hybel er kendetegnet ved øget loftshøjde, som giver en wow-effekt, når du kommer ind i huset, lækre materialevalg og gode løsninger, som gør hverdagen lidt mere luksus.

Når du ankommer til huset, bliver du mødt af et gråbrunt murstenshus med en tilhørende carport, hvor du kan parkere din bil. Herfra kan du gå tørskoet ind i huset - enten gennem bryggerset eller det overdækkede indgangsparti, som leder dig videre ind i entréen. 

Når man kommer ind i den rummelige entré/hall, kan man virkelig mærke effekten af den øgende loftshøjde, som vi har lavet i hele huset. Hertil har vi valgt et sort entrémøbel med skabe til opbevaring, en bøjlestang til overtøjet og afsætningsplads til tasker. 

Fra entréen har du adgang videre ind til multirummet og børneafdelingen, som består af tre gode værelser, hvoraf der på to af dem er indbyggede skabe. Derudover er der i afdelingen et gæstebadeværelse, hvor vi har kræset lidt ekstra om detaljerne med et rainshower, en shampoohylde og et bademøbel med en topmonteret vask.

I bryggerset, som også ligger i forbindelse med entréen, er praktisk indrettet med hævet vaskemaskine og tørretumbler, så du kan vakse tøj i en god arbejdshøjde. 

Husets hjerterum, køkken/alrummet, binder børneafdelingen og voksenafdelingen/stuen sammen. I køkken/alrummet har vi lavet en terrassedør ud til både morgen- og eftermiddagsterrassen, så du kan nyde solen hele dagen. Køkkenet er udført med en skabsvæg i mørkt træ, og her finder du også indgangen til det skjulte depotrum. 

De mørke nuancer går igen i resten af køkkenet, hvor fronterne på køkkenøen og vaskesiden er sorte. Kogepladen har vi placeret i køkkenøen, så du kan kigge ud mod spisepladsen og haven, når du står og laver mad. For at emhætten kommer til at forstyrre mindst muligt, er den blevet indbygget i loftet. 

Fra alrummet har du adgang ind til stuen, hvor der igen er der fokus på et godt lysindfald. Her har vi lavet et stort panoramavindue ud til haven, så du kan følge med i børnenes leg. Fra stuen går der en terrassedør ud til husets overdækkede terrasse, hvor der er masser af plads til en havebordssæt, en grill eller et par liggestole. 

Voksenafdelingen er placeret ved siden af køkken/alrummet. Her kommer du først ind i det hyggelige soveværelse, hvorfra der er adgang ind til et walk-in-closet og det tilhørende badeværelse. På badeværelset har vi lavet en dyb bruseniche med en shampoohylde langs hele den ene side, så der er plads til en masse badeprodukter. 

Gulvene i størstedelen af huset er belagt med vinylkork, som giver en varme til huset. Dog har vi på badeværelserne, i bryggerset, i entréen og i multirummet valgt lysegrå klinker, som også står godt til det varme gulv. Der er fladt loft i hele huset, som er udført med gipslofter.
Vi har i entréen, køkken/alrummet og stuen suppleret med akustikfelter for at forbedre lyden herinde. 

Billeder

Hybel, Byg og Bo bygherre 2018

Hjem til mere

  • Rosenkrantzvej 2
  • 8700 Horsens
  • Tlf. 75 60 10 70
  • info@hybelhuse.dk
  • www.hybelhuse.dk
Hybel er et byggefirma med nogle af branchens dygtigste husbyggere med mange års erfaring i typehusbranchen.

Vi tegner, beregner og bygger alle huse fra bunden – hver gang – så selvom vi har budt flere tusind familier ”Velkommen hjem”, har vi aldrig bygget to huse, der var ens.

Vi bygger et-plans huse og i samarbejde med vores kunder, skaber vi hver dag nye drømmehjem til danskerne.

Gå ind på vores hjemmeside på www.hybelhuse.dk, gå på opdagelse og bliv inspireret i vores kæmpe plantegningsbibliotek med over 350 planløsninger samt i vores store galleri, hvor du kan finde et hav af huse, vi har bygget.