Byg og Bo udstillingshus af Hybel, Hjem til mere

Plads til familien
– hjem til mere hverdagsluksus

Hvis du kan lide et imponerende indgangsparti, en børneafdeling med multirum og et eksklusivt look, så er dette flotte forskudte hus garanteret noget for dig. Vi laver ikke typehuse, men huse til alle typer – og dette er endnu et bud på en speciallavet Hybel med nutidens trends og praktiske indretning i fokus til familien Danmark.

Et par trapper fører op til en imponerende overdækket indgang, som ligger i forlængelse af den dobbelte carport. Den store entré har et flot møblement med siddebænk og opbevaring samt adgang til husets bryggers, hvor der er god bord- og arbejdsplads.

Entréen fører ud til en gang, hvorfra der er indgang til det afsidesliggende soveværelse, så der er ro fra resten af huset. Soveværelset har skabsvæg samt et lækkert badeværelse med glasvæg til bruseren og klinker i marmor-look.

Entréen fører ligeledes ind til det store køkken/alrum, der åbner sig op i et dobbeltsidet 15° skråloft med akustikfelter og masser naturligt lys. Køkken/alrummet ligger i husets forskudte vinkel, og der er derfor gulv-til-loft-vinduer fra tre sider samt ovenlysvinduer i loftet – mere lyst og lækkert bliver det ikke! Køkkenet har et stort skjult depotrum, samt mørke farver i quooker og inventar, som skaber en rigtig flot kontrast til resten af rummet. Fra alrummet er der udgang til husets terrasser – både den overdækkede og den åbne.

En halvmur adskiller alrummet med multirummet, der både kan bruges til tumleplads, åbent kontor eller andet kreativt. Fra multirummet er der adgang til husets tre værelser samt det andet badeværelse. Begge badeværelser har satinglas i vinduerne, væghængte toiletter og indbyggede shampoohylder.

Stuen er placeret i halv-åben forbindelse til alrummet og lægger op til masser af hygge med det store udsigtsvindue.

Der er gulvvarme med trådløs styring gennem Danfoss link i hele huset. Ligeledes er der installeret Danfoss A2/W2 ventilationsaggregat med varmegenvinding med indbygget fugtføler, så du får det absolut bedste indeklima.

Huset er opført med murstenen Libra fra Strøjer Tegl samt saddeltag og sorte betontagsten. Stilen fuldføres med matchende sorte zink-tagrender samt sålbænke i skifer.  

 

 

 

 

 

Billeder

Hybel, Byg og Bo bygherre 2018

Hjem til mere

  • Ove Jensens Allé 35
  • 8700 Horsens
  • Tlf. 75 60 10 70
  • info@hybelhuse.dk
  • www.hybelhuse.dk


Hybel er et byggefirma med nogle af branchens dygtigste husbyggere med mange års erfaring i typehusbranchen.

Vi tegner, beregner og bygger alle huse fra bunden – hver gang – så selvom vi har budt mere end 1000 familier ”Velkommen hjem”, har vi aldrig bygget to huse, der var ens.

Vi bygger et-plans huse og i samarbejde med vores kunder, skaber vi hver dag nye drømmehjem til danskerne.

Gå ind på vores hjemmeside på www.hybelhuse.dk, gå på opdagelse og bliv inspireret i vores kæmpe plantegningsbibliotek med over 350 planløsninger samt i vores store galleri, hvor du kan finde et hav af huse, vi har bygget.