Byg og Bo udstillingshus af Hybel, Hjem til mere

Energivenlig hverdagsluksus til børnefamilien

Huset er kendetegnet ved energivenlige løsninger og en gennemtænkt og optimalt udnyttet planløsning med børnefamiliens behov i fokus: opdelt forældre- og børneafdeling, lækkert køkkenalrum samt både åbne og overdækkede terrasser.

Når du har parkeret i den dobbelte carport, bevæger du dig gennem den overdækkede indgang hen til entréen. Her er pladsen udnyttet optimalt med skabsplads til overtøjet og en indbygget bænk. Bagvæggen er dekoreret med mursten af samme slags som husets facade, for at give et dekorativt og sammenhængende udtryk.

Fra entréen er der adgang til et velindrettet bryggers med plads til opbevaring, tøjvask, tørrestativ samt vask af beskidte fodboldstøvler i den store udslagsvask.

Bevæger du dig videre ind fra entréen møder du husets køkken/alrum, som indeholder et stort, moderne køkken med vinkøleskab og køkkenø med masser opbevaring. Af lækre løsninger i køkkenet kan blandt andet nævnes de gode detaljer såsom loftindbygget emhætte, Quooker og adgang til et skjult depotrum.

Køkken/alrummet er dejligt lyst med store gulv-til-loft vinduer og har plads til at samle familie og venner til stort og småt. Herfra er der udgang til en kæmpestor, overdækket terrasse, hvor der er adgang til husets stue. Stuen byder på 23 lyse kvadratmeter og leder ind til husets forældreafdeling. Her findes husets soveværelse i åben forbindelse med et velindrettet walk-in closet. Herfra er der adgang til forældrebadeværelset, som er indrettet med bruseniche med linjeafløb, badeværelsesmøbel og væghængt toilet med skjult cisterne. 

Husets anden afdeling, børneafdelingen, får du adgang til via køkken/alrummet gennem et bredt gangareal som er blevet godt udnyttet til en indbygget kontorstation. Her er bagvæggen, lige som det er tilfældet i entréen, dekoreret med mursten af samme slags som husets facade. Gangen leder videre ind til husets tre børneværelser og et ekstra badeværelse. Alle værelserne har flotte trægulve og et fint lysindfald. Badeværelset i børneafdelingen er ligeledes udstyret med badeværelsesmøbel, væghængt toilet med skjult cisterne og bruseniche. 

Huset hele huset har hævet loftshøjde med gipslofter og akustikfelter og alle indvendige døre er udført uden dørtrin.

For det lækre indeklima og miljøvenlige løsninger, er der gulvvarme med trådløs styring gennem Danfoss link i hele huset. Ligeledes er der installeret Danfoss A2/W2 ventilationsaggregat med varmegenvinding med indbygget fugtføler, så du får det absolut bedste indeklima. Dertil er huset også udstyret med solcelleanlæg, som kan dække det meste af familiens energibehov.

Huset males med Flüggers Dekso-maling, som er Svanemærket og udvendigt findes 2 frostsikre vandhaner. 

Billeder

Hybel, Byg og Bo bygherre 2018

Hjem til mere

  • Ove Jensens Allé 35
  • 8700 Horsens
  • Tlf. 75 60 10 70
  • info@hybelhuse.dk
  • www.hybelhuse.dk

Hybel er et byggefirma med nogle af branchens dygtigste husbyggere med mange års erfaring i typehusbranchen.

Vi tegner, beregner og bygger alle huse fra bunden – hver gang – så selvom vi har budt mere end 1000 familier ”Velkommen hjem”, har vi aldrig bygget to huse, der var ens.

Vi bygger et-plans huse og i samarbejde med vores kunder, skaber vi hver dag nye drømmehjem til danskerne.

Gå ind på vores hjemmeside på www.hybelhuse.dk, gå på opdagelse og bliv inspireret i vores kæmpe plantegningsbibliotek med over 350 planløsninger samt i vores store galleri, hvor du kan finde et hav af huse, vi har bygget.