KFS Boligbyg

Vi designer og bygger dit arkitekttegnede drømmehjem

KFS Boligbyg inviterer indenfor i en spændende arkitekttegnet, fuldmuret villa med fokus på lækre detaljer. Et hjem, der skaber rammerne for det gode familieliv.

Allerede inden du træder indenfor, får du indtryk af en spændende og gennemtænkt villa, hvor både udvendige og indvendige detaljer spiller sammen. Husets entre er lys og rummelig med et fint kig til den overdækkede, vestvendte træterrasse.

Fra entreen kan du komme direkte til hjemmets hjerte; køkken-alrummet, som har gennemgående lysindfald fra både øst og vest. Køkken-alrummet har en stor køkkenø med skjult kogeplade, som giver ekstra stor arbejdsflade i dagligdagen. 

Stemningen i boligen er indbydende og varm – egetræsdørene, de rustikke fuldmurede vægge, de varme farver. I direkte forbindelse med alrummet finder du en overdækket træterrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes.  

Fra køkken-alrummet er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse, walk-in og stort, lækkert badeværelse med ovenlys og stor bruseniche med shampoohylde. Den hyggelige stue ligger i åben forbindelse med alrummet. Huset har 3 lyse værelser med direkte udgang til haven, og i nær forbindelse med boligens andet badeværelse. 

Boligen rummer også en hverdagsindgang – bryggerset – med plads til jakker og skoletasker samt en stor, godt belyst arbejdszone til dagligdagens gøremål. I boligen opleves et gennemgående godt indeklima og behageligt lysindfald, der bidrager til familiens trivsel og sundhed. 

Arkitektur og uderum
Huset er opført med fladt tag i to kontrasterende teglsten. Træbeklædning på udhæng, skur og vognly bidrager med en lækker varme til murstenenes kontraster. Carport og skur vinkler sig på boligen og bevirker, at du kan komme tørskoet fra bilen ind i boligen samt lukker af mellem indkørsel og have.

Husets hovedindgang markeres med overdækning og en smuk muret detalje. Arkitekturen med carport vinklet på boligen og det overdækkede areal definerer dejlige uderum til ophold. Den sydvest-vendte træterrasse i forbindelse med køkken-alrummet indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

KFS huset på Hvedebakken 60 skaber rammerne for det gode familieliv med rum til samvær og hyggelige stunder – indendørs såvel som udendørs.

Billeder

KFS Boligbyg, Byg og Bo bygherre 2018

Vores mål er at tegne og bygge drømmeboliger, der skaber rammerne omkring det liv, du drømmer om.

KFS Boligbyg er et familieejet byggefirma med egen arkitekttegnestue og fast, kvalitetsbevidst håndværkerteam.

Vi kan tilbyde jer et unikt arkitekttegnet hus, designet fra bunden – ud fra jeres ønsker og behov og til jeres specifikke grund.

Vi varetager både design- og byggeprocessen, så I kommer trygt i mål med jeres personlige drømmehus inden for den fastsatte tidsramme og økonomi.