Byg og Bo udstillingshus af Lasse Larsen Huse, Vi bygger huse med fokus på kvalitet, arkitektur og individuelle løsninger

Mere end 40 års erfaring med kvalitetsbyggeri

Lasse Larsen Huse byder denne gang velkommen til en kombination af den moderne funkis-villa og den mere egoist-prægede bolig med masser af rum og plads til individuelle aktiviteter – designet til at imødekomme den moderne families skiftende behov.

Udgangspunktet er, som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund, og de udfordringer og muligheder denne giver i forhold til bygherres ønsker og drømme.

På grunden her ved Byg og Bo 2019 har specielt det skrående terræn været med til at formgive byggeriet.

Perfekt til familien i alle dens kombinationer

Vi har den fleksible indretning for øje i dette års Byg og Bo – et hjem, der kan ændres og tilpasses, som beboernes behov ændrer sig. Rummelige opholdsarealer, masser af lys og luft samt god sammenhæng mellem boligens inde- og udearealer.

Huset ”hjerte” er det store, lyse køkken/alrum, hvorfra der er god adgang til hjemmets øvrige afdelinger, herunder udearealerne.

Børneafdelingen er indrettet med to børneværelser og et badeværelse med bruseniche. Forældreafdelingen har direkte adgang til eget badeværelse.

Køkken/alrum, multirum og stue kan slås sammen efter behov, ligesom multirummet kan opdeles i to værelser, hvis det er familiens behov.

En detalje, der er med til at give huset karakter, er "newyorker"-glaspartiet i entréen. Det er unikt! Ud over at det ser godt ud, skaber partiet sammenhæng og lys. Som kontrast til det industrielle look står træ ved skydedørspartierne og på facaderne – det skaber en hyggelig, varm stemning i huset, ligesom det giver et strejf af ”retro”, som er så inde for tiden.

Boligen har masser af lys og luft, og med udgange mod nord, øst og vest vil det således altid være muligt at finde en sol-  eller lækrog.

Uderummet i fokus

Husets placering på grunden sikrer, at der er bedst muligt sollys i løbet af dagen. Carporten bruges til at skabe lidt ugenerthed mod vejen og en form for ”gårdhave”-fornemmelse på den primære terrasse.

 

Lasse Larsen Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Vi bygger huse med fokus på kvalitet, arkitektur og individuelle løsninger

  • Kontor Jylland
  • Egsagervej 6 • 8230 Åbyhøj
    Tlf. 86 15 63 11 • Fax. 86 15 69 06
  • Kontor Sjælland
  • Kirke Værløsevej 38 • 3500 Værløse
    Tlf. 53 77 63 11
  • ll@lasselarsenhuse.dk
  • lasselarsenhuse.dk

Vi har bygget ægte Lasse Larsen Huse siden 1975. Det første Lasse Larsen hus blev bygget i 1975, og vi er stolte over, at vi er på vej mod vores 50 års jubilæum, hvilket er en absolut sjældenhed i branchen. Igennem mere end 40 år har vi hos Lasse Larsen Huse bygget gennemtænkte og velindrettede kvalitetshuse til danskerne. I dag har vi bygget over 3000 ægte Lasse Larsen huse, og vi råder over vores egne håndværkere, som er med i hele byggeprocessen – lige fra soklen bliver støbt til tømrerarbejdets færdiggørelse. Lasse Larsen Huses kerneværdier er arkitektur kombineret med høj, teknisk indsigt, hvor der er fokus på kvalitetsmaterialer, individuelle løsninger og åben og tillidsfuld dialog igennem hele byggeprocessen.

Hos Lasse Larsen Huse går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Kvalitet er præcis, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus. Både når det gælder at tilpasse kundens individuelle ønsker og behov, og når det gælder at skabe et unikt udtryk til huset, så huset skiller sig ud fra mængden af typehuse. Vores fornemmeste opgave er at tilfredsstillede dig med et hus, du er stolt over, og som du vil elske at bo og leve i.