Byg og Bo udstillingshus af Milton Huse, Arkitekttegnede typehuse til priser, der er til at forstå.

Stilren familiefunkis i tråd med tiden

På årets Byg & Bo-udstilling præsenterer Milton Huse en elegant funkisvilla med højt til loftet og et minimalistisk udtryk. En velkomponeret planløsning sikrer rammerne for det moderne familieliv i dette stilrene lavenergihus. Velkommen på Bjergegardsvej.

Et funkishus til tiden
Årets villa fra Milton Huse er præget af rene linjer og stramt design. Det minimalistiske udtryk går igen i alle husets valg, der er præget af gedigne løsninger med blik for hverdagens behov. 

Udefra set er huset opført med en taghældning på 1,5 grader beklædt med sort tagpap, inddækninger i sort aluminium og bygget uden udhæng. Facaden er beklædt med en gråbrun mursten af typen Twilight 2.4.35 fra Egernsund Tegl, der komplimenteres af sorte vinduer fra Rationel, som fremhæver husets linjer.

En stor dobbelt carport med isoleret redskabsrum sørger for rigelig plads til både biler og opbevaring. Her finder du også batterianlægget, som er forbundet til husets solceller. Sammen med 3-lags glas i vinduerne sikrer det en minimal varmeregning. Fra carporten er der direkte adgang til husets bryggers og børnenes afdeling med tre gode værelser og badeværelse. Carporten er harmonisk integreret med resten af huset og glider over i et overdækket indgangsparti med murede søjler, der skærmer hoveddøren fra vind og vejr. 

Kvalitetsbevidste materialevalg – med gode detaljer
Tagkonstruktionen med sin ensidige hældning giver mulighed for en spændende planløsning, der gør huset til helt sit eget. Noget af det første der fanger øjet, når du træder ind i entréen, er udsynet til villaens store køkken-alrum med en imponerende loftshøjde på over tre meter. Den rummelige entré er udstyret med god plads til både overtøj, sko og bænk. 

Via skydedøre træder du ind i husets bankende hjerte. To store ovenlysvinduer skaber et smukt og naturligt lysindfald i køkken-alrummet dagen igennem, når familien laver mad, spiller spil og har gæster. Loftshøjden vil du ikke mærke på akustikken, da Milton Huse har valgt en særlig god akustikpladeløsning, som skal opleves med egne ører.

De varme sommeraftener kan forlænges på den store overdækkede terrasse med direkte udgang fra køkken-alrummet. Der er også plads til at fordybe sig med en bog i den indbyggede alkove eller hente forsyninger i det skjulte depot, der kan bruges som både viktualierum og til opbevaring.

Materialevalget er gennemsyret af gode løsninger fra HTH med højskabe og underskabe i farven Mørk Eg og en bordplade af typen CoreStone Basic. De eksklusive gulve i stue, værelser, walk-in, gang og soveværelse er af typen Amtico Spacia Sildeben Oak.

Huset er placeret optimalt på grunden med en stor sydvestvendt have, der inviterer til alt fra terrasseliv og grillaftener til bålfest og fodboldkamp. Grundens størrelse på 907 m2 skaber masser af luft om huset og giver mulighed for en stor sydvestvendt terrasse, hvor solen kan nydes fra formiddag til solnedgang. 

Billeder

Milton Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Arkitekttegnede typehuse til priser, der er til at forstå.

Vi lytter, inspirerer og bygger personlige huse med største omhu.

Milton Huse er en solid familiejet virksomhed fra 2013. Siden opstarten har vi oplevet stor vækst, og vi leverer et positivt regnskab år efter år. Dette er bemærket med Børsens Gazelle i 2017 og igen i 2018. For dig som nybygger giver det naturligvis en tryghed i at vælge os som din professionelle samarbejdspartner. Vi er erfarne, bygger årligt hundredvis af huse og sætter en ære i at levere til prisen og aftalt tid. Naturligvis.

Et Milton Hus er moderne arkitektur og rammen om familieliv i et nytænkende design, der matcher tiden, og med et udstyrsniveau langt over gennemsnittet. Hos Milton Huse er tillid et nøgleord som fundamentet for en god proces og en tryg oplevelse fra første møde med byggerådgiveren til nøgleoverdragelse. Plantegningerne i kataloget og på websitet er et vejledende udgangspunkt for dialog. Målet er at skabe det hus, du drømmer om – individuelt og personligt.

Overvejer du at bygge nyt? Hent inspiration på Milton Huses Facebook og Instagram. Besøg os på miltonhuse.dk, book et møde med en Milton byggerådgiver - eller besøg os i et af de spændende udstillingshuse i weekenden. Se åbningstider på miltonhuse.dk. Velkommen hjem.