Byg og Bo udstillingshus af Milton Huse, Arkitekttegnede typehuse til priser, der er til at forstå.

En drøm af et Milton Hus anno 2019

På Byg og Bo 2019 præsenterer Milton Huse igen smuk arkitektur og håndværksmæssig høj kvalitet. Besøg huset på Skellet 1 i Hinnerups nye, attraktive nybyggerkvarter. Her er alt, hvad børnefamilien drømmer om. Skøn natur og kort afstand til en god børnehave, skole, indkøb, E45 og fx togforbindelsen til pendlere.

Smukt længehuse

Årets Milton hus er et forskudt længehus opført med ensidig taghældning og tagpap med listedækning og ekstra rejsehøjde på 260 cm. Materialevalget er gennemsyret af høj kvalitet og spændende valg, som mursten fra Wienerberger – Mink. Vinduerne er 3-lags Rationel Aura Plus, træ/alu lavenergi, hvide indvendigt og sorte udvendigt.

Milton huset har en stor, integreret dobbeltcarport med ekstra bred muret søjle og tilhørende redskabsrum med støbt og isoleret gulv og selvstændigt cykelskur. Tagrender og nedløb er i sort zink.

Grunden er på hele 1026 m2 med en dejlig, stor, sydvestvendt have, der inviterer til udeliv for store og små.

Rum til fællesskab - og rum til hygge

Det indskudte indgangsparti i glas byder velkommen til husets entré. Den store lyse entré med ovenlysvinduer har både indbyggede skabe og en lækker, indbygget alkove med bænk, der er god til alt fra højtlæsning til krimilæsning og fordybelse. Fra entréen er der direkte forbindelse til husets hjerte, det lyse køkken/alrum med store vinduespartier og ovenlys, der giver rummet liv. Fra køkken/alrummet er der direkte adgang til stue- og voksenafdelingen, som er hævet i niveau.

Voksenafdelingen indeholder soveværelse, rummeligt walk-in samt et stort smukt wellness-badeværelse med fritstående badekar. Stuen har store, sydvestvendte vinduespartier og hyggelig vinduesbænk, hvorfra man kan nyde den gode udsigt. Husets børneafdeling rummer tre store børneværelser med plads til leg. Badeværelse og bryggers.

Forlæng sommeren
– overdækket terrasse

Fra køkken/alrummet er der også direkte udgang til en hyggelig morgenterrasse og en stor, sydvestvendt, overdækket terrasse på hele 24 m² med god plads til hverdagsliv fra morgen til sen aften med grill og gæster.

Finesser som børstet rødguld

I hele huset er lofterne beklædt med flotte Troldtektlofter i hvid, ultrafin, som sikrer, at der er styr på akustikken. Alt inventar er i lækkert design fra HTH. Armature og afløb er udført i børstet rødguld. Det skal I glæde jer til at se.

På gulvene i køkken/alrum, entré, gang, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte, mørke 60x60 klinker med mørke fuger. Ligesom der er valgt moderne Laminat gulve – Empire XL Eg Brun  i stuen, soveværelset, walk-in og i husets værelser.

Et energi-rigtigt Milton hus

Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug, og så opvarmes det med fjernvarme, så det overholder BR2018 energikravet. Huset har et solcelleanlæg med tilhørende batteriløsning, der på praktisk og energibesparende vis opsamler solenergien​

 

Milton Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Arkitekttegnede typehuse til priser, der er til at forstå.

Vi lytter, inspirerer og bygger personlige huse med største omhu.

Milton Huse er en solid familiejet virksomhed fra 2013. Siden opstarten har vi oplevet stor vækst, og vi leverer et positivt regnskab år efter år. Dette er bemærket med Børsens Gazelle i 2017 og igen i 2018. For dig som nybygger giver det naturligvis en tryghed i at vælge os som din professionelle samarbejdspartner. Vi er erfarne, bygger årligt hundredvis af huse og sætter en ære i at levere til prisen og aftalt tid. Naturligvis.

Et Milton Hus er moderne arkitektur og rammen om familieliv i et nytænkende design, der matcher tiden, og med et udstyrsniveau langt over gennemsnittet. Hos Milton Huse er tillid et nøgleord som fundamentet for en god proces og en tryg oplevelse fra første møde med byggerådgiveren til nøgleoverdragelse. Plantegningerne i kataloget og på websitet er et vejledende udgangspunkt for dialog. Målet er at skabe det hus, du drømmer om – individuelt og personligt.

Overvejer du at bygge nyt? Hent inspiration på Milton Huses Facebook og Instagram. Besøg os på miltonhuse.dk, book et møde med en Milton byggerådgiver - eller besøg os i et af de spændende udstillingshuse i weekenden. Se åbningstider på miltonhuse.dk. Velkommen hjem.