Byg og Bo udstillingshus af Milton Huse, Arkitekttegnede typehuse til priser, der er til at forstå.

Familievilla anno 2020 by Milton Huse

På Byg & Bo 2020 præsenterer Milton Huse igen smuk arkitektur og håndværksmæssig høj kvalitet. Besøg inspirationshuset på Hørbakken 9 i attraktive Hinnerup omgivet af natur og med kort afstand til alt, hvad du har brug for. Gode institutioner til børnene, indkøb, E45 for pendlere og Hinnerup by.

Forskudt vinkelhus i ny fortolkning
Årets Milton hus er fordelt på 175 m² og indrettet til at huse den aktive børnefamilie. Her er plads til fællesskab og til fordybelse, hver for sig. Huset er en minimalistisk nyfortolkning af et forskudt vinkelhus med integreret dobbelt garage, opført med sadeltag i sorte tagsten, murede gavle og bygget uden udhæng. Huset er muret med Flint W447 fra Wienerberger og en lys fuge. Med et sort farvevalg har man ladet vinduesrammerne træde tydeligt frem, så er der en arkitektonisk sammenhæng til det karakteristiske sorte tag og zinkinddækningen. 

Vinduerne fra Rationel med 3-lags glas sikrer en lav varmeregning. De lige linjer og forskydningen i terrænet på den 959 m² store grund bidrager positivt til husets karakter. Forskydningerne opleves også indendørs med en loftshøjde på hele 2,75 meter og et elegant trappetrin, der giver en god og varieret rum- oplevelse.

Kvalitetsbevidste materialevalg – og højt til loftet
Der er direkte adgang fra garagen til husets bryggers. Så uanset vind og vejr, kommer du altid tørskoet i hus, når du kommer til Hørbakken i bil. Garagen har i øvrigt 2 porte, hvilket er en praktisk detalje, som mange er glade for. I bryggerset er der god plads til både overtøj, sko, vasketøj og fx en barnevogn. Børnene har deres egen afdeling, i direkte forbindelse med bryggerset, med 3 gode værelser. Det ene værelse kan evt. bruges til kontor.

Køkken-alrummet er ’et-trin-op’ og indrettet, så der er lys hele dagen. Det er familiens foretrukne samlingssted. Det er i køkken-alrummet, der laves mad, lektier, spises og her, man har gæster. Med en indbygget alkove har Milton Huse skabt et hyggeligt rum-i-rummet, hvor store som små kan nuppe et hvil, fordybe sig i en bog eller bygge en eventyrlig hule. Et helle i et travlt børnefamilieliv. Køkken-alrummet har saksespær og lyse gipslofter, som er gennemgående i huset. Den høje loftshøjde mærker man ikke på akustikken, da Milton Huse har valgt en særlig god akustikpladeløsning. Den skal opleves.

Hver en kvadratmeter er optimeret, og bl.a. er der indrettet et praktisk viktualierum/depot, med plads til alt det, man ikke vil have fremme eller i skabene. Materialevalget er gennemsyret af gennemtænkte løsninger som fx HTH køkken med trælameller i eg, højskabe og underskabe i farven nordisk grøn og flotte Milano Eg Beige laminatgulve i stuen og på værelserne.

Huset i sin helhed er placeret optimalt på grunden med en stor sydvestvendt have, der inviterer til alt fra terrasseliv til etablering af en økologisk urtehave, bålfest, grill-aftener eller fodboldkamp med naboernes børn.

Velkommen hos Milton Huse.

 

Billeder

Milton Huse, Byg og Bo bygherre 2018

Arkitekttegnede typehuse til priser, der er til at forstå.

Vi lytter, inspirerer og bygger personlige huse med største omhu.

Milton Huse er en solid familiejet virksomhed fra 2013. Siden opstarten har vi oplevet stor vækst, og vi leverer et positivt regnskab år efter år. Dette er bemærket med Børsens Gazelle i 2017 og igen i 2018. For dig som nybygger giver det naturligvis en tryghed i at vælge os som din professionelle samarbejdspartner. Vi er erfarne, bygger årligt hundredvis af huse og sætter en ære i at levere til prisen og aftalt tid. Naturligvis.

Et Milton Hus er moderne arkitektur og rammen om familieliv i et nytænkende design, der matcher tiden, og med et udstyrsniveau langt over gennemsnittet. Hos Milton Huse er tillid et nøgleord som fundamentet for en god proces og en tryg oplevelse fra første møde med byggerådgiveren til nøgleoverdragelse. Plantegningerne i kataloget og på websitet er et vejledende udgangspunkt for dialog. Målet er at skabe det hus, du drømmer om – individuelt og personligt.

Overvejer du at bygge nyt? Hent inspiration på Milton Huses Facebook og Instagram. Besøg os på miltonhuse.dk, book et møde med en Milton byggerådgiver - eller besøg os i et af de spændende udstillingshuse i weekenden. Se åbningstider på miltonhuse.dk. Velkommen hjem.